Spor Toto 3'üncü Lig'de 2012-2013 sezonu önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak. 8-9 Eylül 2012 tarihlerinde başlayacak yeni sezonda 2'nci Grupta mücadele edecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor, hazırlıklarını tamamlayarak, lige konsantre oldu. 9 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda yeni sezonun ilk sınavını Ligin yeni takımı Silivrispor karşısında verecek Kilimli Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde çalışan sarı-siyahlı takım, ilk maçında saha ve seyircisi önünde camiaya ve taraftara galibiyet sevinci yaşatmak istiyor.
LİG ÖNCESİ YENİLGİ
Sarı-siyahlı takım, kendi tesislerinde başlattığı yeni sezon hazırlıklarına Bakacakkadı 100.Yıl Atatürk Hizmet Köyün'de sonrasında ise, Ankara Kızılcahamam'da yaptığı kamp çalışmalarıyla sezon hazırlıklarını noktaladı. Temsilcimiz, yeni sezon öncesi en ciddi hazırlık maçını Kastamonuspor ile oynadı. Kastamonuspor ile sezon açılışı kapsamında yapılan maçta 58'inci dakikada Harun Sürücü'nün golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen Kilimli Belediyespor,   79'uncu dakikada Mesut ve 88'inci dakikada Fırat'ın penaltıdan attığı gollere engele olamayarak sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Kilimli Belediyespor'da Şahin Çıkar, mücadelenin 82'nci dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

3 PUANLA BAŞLAMAK
İSTİYORUZ
Sezon hazırlıklarını tamamlayarak lige odaklandıklarını belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Son oynadığımız Kastamonuspor maçında iyi sinyaller var. Eksiklerimiz de var. Bunları tamamlayıp ligin ilk maçında karşılaşacağımız Silivrispor'u yenmek istiyoruz. Tabi her zaman ligin ilk maçları zordur. Silivrispor maçıda bizim için zorlu geçecektir. Yine saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp sezona 3 puanla başlamak en büyük arzumuz. Lige iyi başlayıp devamını getirmen istiyoruz dedi.