Yeni sezon hazırlıklarına yarın itibariyle başlayacak olan sarı-siyahlı takım dış transferde genç bir ismi daha kadrosuna kattı. Kilimli Belediyespor yönetimi, her konuda anlaştığı Sürmenespor’un 23 yaşındaki golcü ismi Doğan Çift’i renklerine bağladı.
Spor Toto 3’üncü Lig takımlarından temsilcimiz Kilimli Beledidyespor, transferde tam yetki verdiği genç teknik adam Raşit Çalık’ın raporu doğrultusunda hareket ediyor. Memleketi Trabzon’da transfer araştırmalarını, yeni sezon çalışmaları öncesine kadar sürdüren Teknik Direktör Raşit Çalık, izlemeye aldığı Sürmenespor’un genç oyuncusu Doğan Çift’in yarın başlayacak ilk etap çalışmasına katılacağını belirtti. Genç ve dinamik bir ekip kurduklarının altını çizen genç teknik adam, “Hedeflerimiz doğrultusunda genç oyuncuların yanı sıra 4 üst düzey oyuncu daha transfer etmek istiyoruz” dedi.
Çarşıbaşı Belediyesporda 2002 yılında futbola başlayan Doğan Çift, Trabzon İdmanocağıspor’a transfer oldu. 2007-08 sezonunda 2 yıl formasını giyeceği 1461 Trabzon’a transfer olarak profesyonelliğe adım atan Çift, sonra Ispartaspor’a transfer oldu.
Ardından Yalıspor’a ile amatöre dönüş yapan Çift, bir yıl sonra tekrar Yalıspor’la Spor Toto 3’üncü Lig’e çıkmanın sevincini yaşadı. Genç oyuncu, 2009-10 sezonunda Spor Toto 3’üncü Lig takımlarından Sürmensepor’a transfer olur-ken, aynı yıl içinde küme düşen Sürmenespor’la amatöre dönüş yaptı. Geçtiğimiz sezon Sürmene-spor’la BAL’da mücadele eden Doğan Çift, oynadığı bu takımlarda 40 maçta 11 gole imza attı.