Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Kilimli Belediyespor, lider Eskişehir Demirspor hazırlıklarını sürdürüyor. Salı gününden itibaren çalışmalarına başlayan sarı-siyahlı ekip, liderden çekinmiyor.
Antrenör Raşit Çalık nezaretinde kendi tesislerinde idman yapan sarı-siyahlı ekipte moraller yerinde. Hazırlıklarla ilgili bilgi veren Antrenör Raşit Çalık, Eskişehir deplasmanına galibiyet için gideceklerini belirterek, "Galibiyet için gidiyoruz.
En kötü, yenemezsek de, yenilmeyeceğiz. Allah'ın izniyle buna inancımız tam. Orada alacağımız puan ya da puanların, hem bize, hem de Zonguldakspor'a yaramasını istiyoruz.
Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnancımız yerinde. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Sıkıntısız bir maç olacağını düşünüyoruz. Eskişehir Demirspor, genç bir ekip, çok koşan ve pas yapan bir takım. Zor oyunu bozar. Çok çalışacağız" dedi.
Öte yandan Kilimli Belediyespor, iki hafta önce Çaycuma Stadı'nda oynadığı karşılaşmada, lider olarak gelen Ankara Pursaklar Belediyespor'u 3-0 yenerek koltuktan etmişti.