STAT: 12 Şubat.
HAKEMLER: Murat Göze **, Cenk Özgümüş **, Özcan Genel **.
KAHRAMANMARAŞSPOR: Gürcan **, Berkan **, Erhan ***, Fahrettin ***, Zafer **(Dk.79 Mert Er *), Adem **, Metin **(Dk.87 Hüsnü), Erhan ***(Dk.79 Onur *), Şadi ****, Cengiz ***, Gökhan ***.
KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Ferdi *, Ali Kemal *, Erdinç *, Gürkan *, Ahmet **, Yalçın **, Emrah Sevim *(Dk.46 Şahin *), Murat **(Dk.77 Muhammet *), Yasin **, Emrah Ergür *, Doğan Çift **(Dk.59 Halil Rahman *).
GOLLER: Dk.1 Gökhan, Dk.34 Erhan, Dk.46-82-90 Şadi, Dk.88 Onur (Kahramanmaraşspor), Dk.60 Doğan, Dk.87 Yasin (Kilimli Belediyespor).

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 36'ncı haftada konuk olduğu Kahramanmaraşspor deplasmanında şok bir yenilgi aldı. Oynanan maçta Kahramanmaraşspor karşısında 6-2 gibi farklı bir skorla yenik ayrılan temsilcimiz, averajla bir basamak gerileyerek, 13'üncü sırada haftayı kapattı.
Grupta son haftalarda yakaladığı çıkışı Kahramanmaraşspor karşısında da sürdürmek isteyen Kilimli Belediyespor, adeta hüsrana uğradı. Puan için gittiği deplasmanda bu sezonki en farklı yenilgisini alan temsilcimiz evine eli boş döndü. Maçın ilk dakikasından itibaren Play-Off'lara oynayan rakibi karşısında etkisiz olan Kilimli Belediyespor, farkı eritecek golleri bulamadı. Birinci ve ikinci yarının başlarında gelen gollerle demoralize olan sarı-siyahlı takım, 90 dakika sonunda kalesinde tam 6 gol gördü. Doğan ve Yasin'in attıkları goller de skora etki etmeyince, yenilgi kaçınılmaz oldu.
Karşılaşmanın 1'inci dakikasında Cengiz'in kullandığı serbest atışta Ferdi'den seken topu Gökhan Aydaş tamamladı ve ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi.
Gelişen Kahramanmaraşspor atağında Adem, topu ceza sahasına kadar götürerek, boşta kalan arkadaşı Şadi'yi gördü. Şadi'nin kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı.
Karşılaşmanın 31'inci dakikasında Kahramanmaraşspor'lu Metin'in geliştirdiği atakta, topla buluşan Gökhan Aydaş, farkı 2'ye çıkartamadı. 34'üncü dakikada organize gelişen Kahramanmaraşspor atağında Erhan Kurt, takımını 2-0 öne geçirdi.
Kahramanmaraşspor karşısında ilk yarı kontrataklarla gol arayan Kilimli Belediyespor, ilk 45 dakikada golü bulamadı. Soyunma odasına temsilcimiz 2-0 yenik girdi. İkinci 45 dakikanın ilk saniyelerinde Şadi ile 3-0'ı yakalayan ev sahibi takım, temsilcimiz karşısında rahatladı.   60'ıncı dakikada Kahramanmaraşspor defansında Erhan Çelek ve Gökhan anlaşmazlığında Yasin topu ceza sahasına kadar taşıdı. Defanstan seken Yasin'in şutunda Doğan topu filelerle buluşturdu: (3-1). 86'ncı dakikada Kahramanmaraş defansından hızlı çıkan Metin Yüksel, orta sahaya kadar taşıdığı topu Onur'a gönderdi. Onur'un Şadi'ye alda at dediği pasta fark 3'e çıktı: (4-1). Temsilcimiz Yasin'in attığı golle farkı 2'ye indirse de, Kahramanmarasşpor, 3 dakikada Onur Berber ve Şadi'nin attığı 2 golle skoru tayin etti: (6-2)
Hesapta olmayan puan kaybı yaşayan temsilcimiz, 36'ncı haftayı puansız kapattı. Tehlikeli bölgeden kendini bir türlü uzaklaştıramayan temsilcimiz, düşme potasındaki rakiplerinin de kazanmasıyla yine tehlikeyi yakından hissetmeye başladı.
Özelikle 37'nci haftayı maç yapmadan geçecek temsilcimiz için, rakiplerinin tekrar o haftayı galibiyetle kapatması halinde tehlike çanları çalacak. Kilimli Belediyespor'a kümede kalması için son hafta evinde oynayacağı Belediye Bingölspor maçında 3 puan çıkarması yetecek.