Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Keçiörengücüspor maçına odaklandı. İkinci yarının ilk maçını, 22 Ocak 2012 Pazar günü lig ikincisiyle oynayacak temsilcimiz, bu zorlu karşılaşmadan puan ya da puanlar hedefliyor.
DEPLASAMAN FATİHİ!
3'üncü Lig'de heyecan Pazar günü oynanacak maçlarla start alıyor. Sezonun ikinci yarısının başlayacağı grupta Kilimli Belediyespor, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Keçiörengücüspor deplasmanına gidecek. Başkent temsilcisinin puan cetveline bakıldığında 2'nci sırada bulunması, bu maçın zorluk derecesini gözler önüne seriyor. Keçiörengücüspor, grupta 45 golle en fazla gol atan takım. Zor bir 90 dakikaya çıkacak Kilimi Belediyespor ise, deplasmanda oynadığı futbolla beğeni topluyor. Sarı-siyahlı takım, ilk yarıda topladığı 23 puanın 12'sini deplasmanda, 11'ini de içeride oynadığı maçlarda aldı. Dış sahada 9 maçın 3'ünü kazanan temsilcimiz, 3 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. İç sahada ise, 2 maçını kazanan Kilimli Belediyespor, 5 maçtan beraberlik çıkardı, 2 maçını da yenilgiyle kapattı.
Sarı-siyahlı takımın kaptanı Emin Erol, yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağına inandığını belirterek, zorlu Ankara deplasmanına galibiyet için gittiklerini, yenemiyorsan yenilme felsefesini de hayata geçirmek istediklerini vurguladı.