BAL Ligi'ndeki temsilcimiz Kilimli Belediyespor yeni sezon çalışmalarına Bayram sonrası ağırlık verecek.Teknik Direktör Sedat Özbağ'ın yönetime transferle ilgili rapor sunduğu ve bazı oyuncuların alınmasını istediği öğrenildi.Bu arada geçen sezon Alaplı Belediyespor'dan transfer edilen Kaan Yıldırım'ın da sarı siyahlı takımda kalacağı öğrenildi.
Takımı Sedat Özbağ’a emanet eden Kilimli Belediyespor'da yönetim, dış transfer çalışmalarını  sessiz ve derinden yürütüyor. Sarı-siyahlı yönetim, Zonguldak Kömürspor’la bağlarını koparan  Kaan Demircan ve Taylan Varol’un transferlerini resmi olarak Bayram sonrası açıklamayı planlıyor. Kilimli Belediyespor’un Ramazan Bayramı’nda yapılacak Olağan Genel Kurul’un ardından imzaları attırması bekleniyor. Bu arada Kilimli Belediyepor, genel kurulun ardından transferlerine hız verecek. 
Sarı-siyahlıların, Teknik Direktör Sedat Özbağ’ın raporu doğrultusunda hareket edeceği öğrenildi. Bu arada geçen sezon Alaplı Belediyespor'dan transfer edilen Kaan Yıldırım'ın da sarı siyahlı takımda kalacağı öğrenildi.