Deplasmanlı Kriterli Bölgesel Lig takımlarından Kilimli Belediyespor, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun ardından ilk toplantısını Zonguldak Köyleri Dayanışma Derneği Piknik Alanı'nda gerçekleştirdi.
Kilimli Belediyespor yönetiminde görev alan Beycumalı işadamı Durmuş Karaoğlu'nun daveti üzerine gerçekleştirilen toplantıda, yönetime kuyu kebabı ikram edildi.
Başkan Engin Aygün, "Olağanüstü kongremizin ardından ilk toplantımızı gerçekleştirdik.
Yönetimimize Beycumalı işadamlarımızdan Durmuş Karaoğlu da girdi. Durmuş Karaoğlu'nun daveti üzerine ve Beycuma Belediye Başkanımız Vural Kundakçıoğlu'nun birlikte bizi burada ağırlaması onur verici bir olay. İlk toplantımızda görev dağılımımızı yaptık. Yeni yönetimle özverili bir şekilde şimdi bulunduğumuz ligde de şampiyonluğa oynamak için özveriyle çalışacağız. Biz bir aile, bir bütün olarak başarıya koşmak istiyoruz" dedi.
Başkan Aygün, transferler hakkında da bilgi vererek, Trabzon'dan üç büyük transfer gerçekleştireceklerini belirtti.
Aygün, "İlk olarak takımımıza dışarıdan bir-iki transfer yaptık. Bu hafta iç transferlerimizi de tamamlayacağız. Trabzon'dan 3 veya 4 tane futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah 20 Temmuz gibi Trabzon'a giderek bu transferlerimizi gerçekleştireceğiz.
Önümüzdeki haftalar transferlerimizle çok dolu geçecek. Adana'dan, Düzce'den de transferimiz var. Hedefimiz kesinlikle şampiyonluğa oynamak. Bu kadar yaklaşmışken TFF 3'üncü Lige çıkmak, profesyonel olmak istiyoruz. İnşallah Zonguldakspor'la birlikte iki profesyonel takım olarak Zonguldak'ı futbolda temsil ederiz" dedi.
Görev Dağılımı şu şekilde oluştu:
Başkan Engin Aygün, Başkan Yardımcıları Sefer Bayraklı, Durmuş Karaoğlu, Şaban Kethüda, İlkay Akbaş, Faik Aşkar, Bülent Birkan, Zafer Barış Türkmen, Kemal Serdar Özalp, Recep Akyüz, Mustafa Demir, Mustafa Bahar, Asbaşkan Nihat Yılmaz, Genel Sekreter Yaşar Aslantürk, Futbol Şube Sorumlusu Ümit Kadri Müsellim, Genel Kaptan Adnan Aygün, Basın Sözcüsü Eren Kırıkoğlu, Sayman Kadir Tiryaki, Veznedar Barış Papila, Salon Sporları Sorumlusu Sami Gökhan Gökçe, Tesis Amiri Hamdi Öztürk.