Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kilimli Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarını Ereğli'de sürdürüyor. Pazartesi günü Ereğli Kirazlar Otel'de kampa giren ve antrenmanlarını Erdemir Stadı'nda yapan Kilimli Belediyespor, kamp süresince iki hazırlık karşılaşması yapacak. Kilimli Belediyespor'un tecrübeli Teknik Direktörü Ahmet Kaya, "Burada ikinci yarıya en iyi şekilde hazır olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Kaya, yaptığı açıklamasında şunları söyledi;
"Öncelikle Erdemirspor yönetimine ve Erdemir yönetimine bize burada çalışmamız için gösterdikleri kolaylık ve ilgiden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Kilimli Belediyespor, ilk devreyi kendine yakışır bir yerde bitirmişti. Benim de hedefim Kilimli Belediyespor'u sezon sonunda yakışır bir yerde sezonu tamamlamak. Yönetim ve taraftarlarımız bu konuda çok büyük destek veriyor. Onların yüzünü kara çıkartmamak için elimizden geleni yapacağız. Olduğumuz yeri önce muhafaza edip sonra daha da ileriye taşımalıyız. İkinci yarı hazırlıklarına Kilimli'de start verdik ve Pazartesi ikinci bölüm çalışmaları için Ereğli'ye geldik. Yaklaşık 10 gün boyunca Kirazlar Otel'de kamp yapıp, Erdemir Sahası'nda antrenman yapıp ikinci yarı hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Bu süre içinde Düzce'de Beyköy Belediyespor takımı ile ve de burada Devrek Belediyespor takımları ile hazırlık karşılaşması yapacağız. Yapacağımız antrenman ve hazırlık maçları ile ikinci yarıya hazır olmak istiyoruz" dedi.
Bir-iki oyuncu takviyesi yapmak istediklerini belirten Kaya, "Transfer dönemi Ocak ayında başlıyor. Transfer dönemine kadar ikinci yarı maçlarına başlamış olacağız. Buradaki çalışmalarımız, hazırlık maçları ve ikinci yarının başında transfer dönemi başlamadan önce oy-nanacak olan karşılaşmalar neticesinde buna karar vereceğiz. Eğer gerekli olursa, eksiğimiz olduğunu düşündüğümüz bir mevki olduğuna inanırsam belki 1 veya 2 oyuncu takviyesine gidebiliriz. Bunu gidişat gösterecek" dedi.