Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Kilimli Belediyespor, ilk idmanını önceki akşam yaptı. Teknik Direktör Ahmet Kaya nezaretinde kendi saha ve tesislerinde ilk idmanının yapan sarı-siyahlı futbolcuların morali ise oldukça yüksekti.
Eski ve genç oyuncular ile yeni transferlerin kaynaştığı sarı-siyahlı ekip, Ramazan ayı bitimine kadar çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak ve ardından bayram sonrasında ise Bolu-Ortaklar Oteli'nde kamp gerçekleştirecek. Kilimli Belediyespor, kamp bitimi ise lig başlayıncaya kadar kendi tesislerinde hazırlanacak.
Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kaya, yaptığı açıklamada, camianın beklentisinin büyük olduğunu, bu coşkuya, bu sevince cevap verebilme adına sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
Kaya, hedeflerinin ise en iyisini yapabilmek olduğunu belirterek şunları söyledi;
"Birinci etabımızı kendi tesislerimizde tamamlayacağız. Bayram bitiminde ise şehir dışında bir kampımız var. Kampı da en iyi şekilde değerlendirip kalan haftalarda da kendi tesislerimiz de çalışarak lige en iyi şekilde girmek istiyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda deneyeceğimiz, bakacağımız, göreceğimiz, transfer edebileceğimiz veya gönderebileceğimiz oyuncular da mevcut. Burada ki amaç, kampa gidene kadar Kilimlispor'un lige girecek ideal kadrosunu oluşturabilmek. Bu çalışmalardan sonra noksanlarımız doğrultusunda bir ya da iki oyuncu kadromuza dahil de edebiliriz. Amaç, hedefe iyi bir şekilde koşmaktır. Bütün planlarımız, programlarımız ve çalışmalarımız bu doğrultuda. Bütün takımlara bu sezon için başarılar diliyorum."