Samsun'da, Türkiye'de ilk 24 takım arasına girerek büyük bir başarıya imza atan temsilcimiz Kilimli Belediyespor U-19 Takımı, dün sabah Kütahya'ya gitti. Kütahya'da 3-6 Haziran 2010 tarihleri arasında İstanbul'dan Sultanbeyli Belediyespor ve Kartal Bulvarspor, Antalya'dan Kepez Beldiyespor, Denizli'den Dokuz Kavaklarspor ve Bursa'dan Mudanyaspor ile karşılaşacak temsilcimiz Kilimli Belediyespor, oldukça hırslı.
Kilimli Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Adnan Aygün, yaptığı açıklamada, kesinlikle şampiyonluk için yola çıktıklarını ve bu şampiyonluğu Kilimli'ye getireceklerini söyledi.
Aygün, "Samsun grubundan birinci olarak çıktık. Allah nasip ederse, Kütahya'dan Kilimli'ye en iyi neticelerle dönmek istiyoruz. Rakiplerimizin hepsi gruplarından birinci olarak çıkmış ve hepsi bu grubun üstünde takımlar. Ama biz gençlerimize güveniyoruz ve onlarla neticeye gideceğimize inanıyoruz. Takımımızın Türkiye'de ilk 24 takım arasına girmesi bizim için çok güzel bir neticedir. Bizim yaklaşık 35 yıl evvel Türkiye şampiyonluğumuz var. Biz bu kadroyla Türkiye şampiyonu bile oluruz. İnşallah o da bize nasip olur. Kilimli'ye de inşallah şampiyonluğu yaşatacağız" dedi. Kilimli Belediyespor Genel Kaptanı Amit Kadri Müsellim de, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, "Samsun'da olduğu gibi Kütahya'da da başarılı olacağınıza inancımız tam. Sizlerden final bekliyoruz. O yüzden de hiç kimse buradaki maçları ölçü almadan, Giresun maçındaki dersleri de dikkate alarak hepiniz adına bir ders çıkarmanız gerekiyor" diye konuştu. Kilimli Belediyespor U-19 Takımı Antrenörü Selahattin Bayar ise, Kütahya'dan başarıyla döneceklerini inandıklarını belirterek, "İlk gittiğimizde biz takımımıza çok güveniyorduk. Oyuncularımızın çok kaliteli olduğunu biliyorduk. Ama her seferinde oyuncularımıza bunu hatırlatmaya çalıştık, bunu söylemeye çalıştık. İşte onlara başarının şimdi olduğunu, eğer bir şeyleri başarmak için ellerine büyük bir fırsat geçtiğini, kendilerini göstermek için bir fırsat olduğunu söyledik. Allah razı olsun hepsinden ve aslanlar gibi mücadele ettiler ve Samsun'da ilk grubu geçtik. Şimdi Kütahya'ya gidiyoruz ve orada zorlu takımlar bizi bekliyor. Ama biz çalışmalarımızı çok iyi bir şekilde yaptık. Kü-tahya'dan da başarıyla dönmek istiyoruz" dedi.