Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kilimli Belediyespor, yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede Engin Aygün başkanlığında güçlü bir yönetim oluşturan sarı-siyahlı ekip, transfer çalışmalarını da hızlandırdı. İlk önce antrenör sorununu çözen Kilimli Belediyespor yönetimi, tecrübeli teknik adam Ahmet Terzi ile anlaşmaya vardı ve sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Engin Aygün, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimizde hedefi olan bir takım kuracağımızı söylemiştik. Bu doğrultuda öncelikle antrenör sorunumuzu hallettik. Takımın başına tecrübeli teknik adam Ahmet Terzi’yi getirdik. Onun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten Antrenör Ahmet Terzi ise şunları söyledi;

“Kilimli Belediyespor, benim eski takımın. Bu sezon çok büyük hedefleri var. Bu camiada tekrar görev aldığım için çok mutluyum. Zonguldak Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak gruplara katılmak istiyoruz. Bu bilgi ve birikime sahibiz. Zonguldak’ı terfi grup yarında en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz, bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.”