Bolu Ortaklar Otel'de yapılacak kampa, Futbol Şube Sorumlusu Adnan Aygün nezaretinde, 4 antrenör, malzemeci ve masör ve 25 futbolcu olmak üzere toplam 33 kişilik kafileyle yola çıkan Kilimli Beledi-yespor, burada 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.
Kilimli Belediyespor Antrenörü Ahmet Terzi, kamptan lige hazır olarak döneceklerini söyledi. Kamp süresince 4 hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Terzi, "İlk hazırlık dönemimizi Kilimli'de 15 günlük bir sürede tamamladık. Bu arada iki tane hazırlık maçı yaptık. Takımımızın durumu günden güne iyiye gidiyor. Bolu'daki kampta 10 günlük sürede iyi bir şekilde lige hazırlanıp 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Kilimlispor iyi oyunculardan kurulu bir takım. İyi bir takım oluşturmuş olarak döneceğiz. Zonguldak adına, Kilimli adına gruplarda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, yönetim olarak ellerinden maddi ve manevi imkanları seferber ettiklerini belirterek, şunları söyledi;
"Çok çalıştık ve inşallah Allah bizi utandırmaz. Yükümüz çok ağır ve herkes bunu bilerek ona göre çalışsın. Biz her şeyden fedakarlık yaptık ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Artık bu saatten sonra maçların başlama zamanı geldi. Kamptan sonra kısa bir süremiz kalıyor. Bizim yaptıklarımıza karşılık sizlerin de elinden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyorum. Bu saatten sonra herkes ağabey-kardeş gibi kolej takımı havasında güzel şeyler olsun istiyoruz. Biz bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getireceğiz. Şimdiye kadar ne söz verdiysek, hepsini yerine getirdik. Amatör takımların hepsinin sorunları devam ediyor. Şu ana kadar hiçbir sorunumuz yok. Ne gerekiyorsa, her şeyin en iyisini yapacağız, maddi ve manevi olarak. Sizler de başarı gösterdikten sonra her şey daha kolay olacak"