Yeni sezonda Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta zorlu bir yarış verecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor, çalışmalarını hazırlık maçlarıyla sürdürüyor. Hazırlık dönemi boyunca oynadığı 6 hazırlık maçından 3 yenilgi ve 3 beraberlik alan sarı-siyahlı takım, 7'nci hazırlık maçında Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir DÇ.Karabükspor'un A2 takımını 3-1 yendi.
9 yıl aradan sonra çıktığı Spor Toto 3'üncü Lig'de hedefleri doğrultusunda mücadele edecek sarı-siyahlı takım, dün Ahmet Şerifoğlu Stadı'ndaki hazırlık maçında Kardemir DÇ.Karabükspor A2 takımı ile karşı karşıya geldi. İkinci kez karşılaştığı Kardemir DÇ.Karabükspor A2 takımı ile ilk randevusunda 1-1 berabere kalan Kilimli Belediyespor, bu sefer sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Uzun bir aradan sonra kendi saha ve seyircisi önünde maça çıkan sarı-siyahlı takımın golleri 20'nci dakikada Onur, 78'inci dakikada penaltıdan Emin ve 83'üncü dakikada Erdinç'ten geldi. Kardemir DÇ.Karabükspor A2 takımının tek golünü ise 71'inci dakikada Alp attı.
Güzel bir futbol ortaya koyduklarını belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, Alınan galibiyetten ötürü mutluyum. Ama her şeyden önce oynadığımız oyunun taraftarımızı ve camiayı sevindirdiğine inanıyorum. Hazırlık maçlarında alınan sonuç benim için önemli değil, önemli olan eksiklerimizi görmek ve oyuncularımın saha içi performanslarıdır. Önümüzde Kasta-monuspor ile oynayacağımız son hazırlık maçı var. Sezona başlayana kadar eksiklerimizi giderip Kastamonuspor maçını kazanmak ve lige moralli girmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı Pazar günü oynanacak Kastamonuspor maçına bekliyoruz dedi.