Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Devrenin bitmesiyle ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve 4 oyuncuyu kadrosuna katan sarı-siyahlı takım, uzun zamandır arayış içinde olduğu forvet transferini nihayet geçekleştirdi. Temsilcimiz, aynı grupta yer aldığı Karsspor'un 28 yaşındaki forvet oyuncusu Halil Rahman Üzümcü'yü renklerine bağlayarak, gol yollarındaki sorunu da çözdü.
5'İNCİ TRANSFER
Sezonun ilk yarısını istediği yerde tamamlayan Kilimli Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Temsilcimizin son transferi, Karsspor'un golcü isimi Halil İbrahim Üzümcü oldu. Ara transfer döneminde hareketli günleri geride bırakan Kilimli Belediyespor, şu ana kadar 4 oyuncuyu renklerine katmıştı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda Ofspor'dan Yalçın Kılıç, Kahramanmaraşspor'dan Murat Kefeli, Bayrampaşaspor'dan Yasin Hatipoğlu ve Kepez Belediyespor'dan kaleci Ferdi Yalçın ile anlaşan sarı-siyahlı yönetim, son olarak da Karsspor'dan Halil Rahman Üzümcü'yü transfer ederek, ara transfer döneminde 5'inci ismi kadrosuna kattı.
YENİ TAKIMINA 1 GOLÜ VAR!
Kilimli Belediyespor, geride kalan haftalarda kalesinde gördüğü 19 gole karşın, rakip filelere 16 gol atarak, gol yollarında sıkıntı yaşıyordu. Maç başına 1,1'lik gol ortalamasıyla oynayan takımda yönetim, gol yolarındaki bu kısırlığı gidermek için harekete geçti ve uzun zamandır görüştüğü Halil Rahman Üzümcü transferinde mutlu sona ulaştı. Grupta son sırada yer alan Karsspor'un oyuncusu olan Üzümcü, eski takımında rakip fileleri toplam 3 kez havalandırdı. Bu gollerden nasibini temsilcimiz Kilimli Belediyespor da aldı. 11'inci haftada sahasında ağırladığı Karsspor ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz, yediği 2 golden ilkini yeni transferi Halil Rahman Üzümcü kaydetmişti.
Kilimli Belediyespor'un yeni golcüsü Halil Rahman Üzümcü, kariyeri boyunca 10 takımda oynadı. Futbola doğduğu il olan Rize Belediyespor takımında başlayan Üzümcü, sırasıyla Çaykur Rizespor, Pazarspor, Sürmenespor, Erzincanspor, Artvin Hopaspor, Araklıspor, Ünyespor, Kastamonuspor ve son olarak Karsspor formalarını giydi.
Karsspor, forması altında 16 maçın 14'ünde ilk onbirde sahaya çıkan Üzümcü, 1277 dakika süre alarak, takımının en istikrarlı oyuncuları arasında yer almıştı.