Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Batman Petrolspor maçı hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla başladı.
Şampiyon olduğu Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) aldığı seyircisiz ve saha kapatma cezası nedeniyle Kırıkkale'de ligin iddialı takımlarından Batman Petrolspor ile karşılaşacak Kilimli Belediyesporlu futbolcular, Teknik Direktör Raşit Çalık nezaretinde çalışmalarını Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda sürdürüyor. Geçen hafta Bursa deplasmanındaki Orhangazispor maçının ikinci yarısında oynanan oyunu, Batman Petrolspor karşısında da sergilemek isteyen futbolcular, yenileme idmanı yaparak dünkü çalışmayı tamamladı.
2'nci Grup'ta ilk iki haftayı kayıpsız kapatan Batman Petrolspor, ilk haftada karşılaştığı Arsinspor'u 2-1, ikinci haftada ise, son dakikalarına kadar 0-0 berabere girilen karşılaşmada Kahramanmaraşspor'u 1-0 yenmeyi başardı.
ZORLU BİR 90
DAKİKA BİZİ BEKLİYOR
Şampiyonluğun güçlü takımlarından biriyle zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, İki haftada topladığı 6 puanla ikinci sırada bulunan zorlu bir takım Batman Petrolspor ile hafta sonu çok önemli bir maça çıkacağız. Geçen hafta galip gelmemiz, eksiklerimizin olmadığı anlamına gelmesin. Eksiklerimiz var. Bunları giderip maça galibiyet parolasıyla çıkacağız.
Her maça final havasıyla hazırlanıyoruz. Bizim açımızdan kolay olmayacak. Ama zoru kolaya çevirmek adına sahada oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Onlara güvenim sonsuz dedi.
KALECİ GÖKHAN
KORKUTTU 
Öte yandan, geçen hafta oynanan Orhangazispor karşılaşmasında sakatlanan kaleci Gökhan Yılmaz'ın yapılan kontrolü sonrasında durumunun ciddi olduğu, Batman Petrolspor karşılaşmasında oynayıp oynayamayacağının maçtan bir gün önce netlik kazanacağı alınan bilgiler arasında.