Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, flaş bir transfere daha imza attı.
Kilimli Belediyespor, daha önce Alanyaspor ve Ereğli Belediyespor'da forma giyen tecrübeli kaleci Mustafa Döngez ile sözleşme imzaladı.
İmza törenine, Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün, transferin finansörlüğünü karşılayan işadamı Aslan Karadağlı ile kaleci Mustafa Döngez katıldı.
Atılan imzanın ardından Başkan Aygün, kaleci Mustafa Döngez'i tebrik ederek, Zonguldak'a profesyonel bir takım kazandırmak istediklerini söyledi.
Başkan Aygün, "Sezon başında da Mustafa ile görüşmüştük. İrtibat sağlayamadık ve kısmet bugüneymiş. Karadağlı Otomotiv'in sahibi Sayın Aslan Karadağlı, bizim yaptığımız işleri gördü ve kaleci transferini tamamıyla kendisi karşıladı. Kendisine teşekkür ediyorum. Lige kötü bir başlangıç yaptık. Ama sonra başarılı sonuçlar almaya başladık. İnşallah bir-iki takviye daha yaparak ikinci yarıda iddialı bir konuma gelmeye çalışacağız. Sezon başında hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz. Kilimli'ye hak ettiği, eksikliği olan profesyonel takımı Zonguldak'a kazandırmak istiyoruz" dedi.
Kaleci Mustafa Döngez, birinci transfer dönemi sona erdiği için yeni takımının formasını ikinci yarının ilk haftasından itibaren giyebilecek.