Yeni sezonda Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Ankara Kızılcahamam’da sürdürdüğü ilk etap kamp çalışmasını, önceki gün Tarsus İdman Yurduspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasıyla tamamladı. Sarı-siyahlı takım, 3 günlük iznin ardından Bakacakkadı 100’üncü Yıl Atatürk Hizmet Köyü’nde yeni sezonun ikinci etap çalışmalarına start verecek.
Kilimli Belediyespor, kamp çalışmaları kapsamındaki 6’ncı hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 3’üncü Lig takımlarından Tarsus İdman Yurduspor ile Kızılcahamam’da karşılaştı.
Bu maç öncesine kadar yaptığı 5 hazırlık maçında galibiyetle tanışamayan sarı-siyahlı takım, Tarsus İdman Yurduspor’a da 1-0 mağlup olarak, Ankara’daki son hazırlık maçından da sahadan yenik ayrıldı.

“ARAYIŞLARIMIZ SÜRÜYOR”
Kızılcahamam kampının oyuncuların birbirleri ile kaynaşmaları ve yakından tanımaları açısından gayet iyi geçtiğini belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, “Burada geçirdiğimiz 10 günlük süre içinde oyuncuların idmanlarda olsun, oynadığımız hazırlık maçlarında olsun saha içi performansından genelde memnunum. Kampın eksiklerimizi gidermek adına olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Ama yinede bazı eksiklikler var ve onları da Bakacakkadı’da gidermek adına çok çalışacağız” dedi
Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Çalık, “Bakacakkadı’daki ikinci etap hazırlık kampı öncesinde takımdan ayrılacak bazı isimler var.
Bu isimlerin yerine arayışlar sürüyor. Transfer çalışmaları doğrultusunda kadromuza bir kaleci, bir stoper ve bir de santrafor oyuncusu alarak hazırlıklara devam edeceğiz” dedi.

3 YENİLGİ, 3 BERABERLİK
Sarı-siyahlı takım, 28 Ağustos tarihinde başlayacak Spor Toto 3’üncü Lig öncesi yaptığı 6 hazırlık maçında 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. İlk etap hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor’a 4-0 mağlup olurken, ardından Ankara Kızılcahamam’a geçen sarı-siyahlı takım, burada Azerbaycan Süper Lig takımı Azal  ile yaptığı ikinci hazırlık maçını 2-0, üçüncü hazırlık maçında Kardemir DÇ.Karabükspor A2 takım ile 1-1, dördüncü hazırlık maçında Manavgatspor’la da yine aynı skorla 1-1 berabere kaldı. Ankara’daki çalışmalarını hazırlık maçlarıyla devam eden Kilimli Belediyespor, 5’inci maçını Spor Toto 2’nci Lig takımlarından BUGSAŞspor ile yaptı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Son hazırlık maçında ise, Tarsus İdman Yurduspor ile karşılaşan sarı-siyahlı takım, karşılaşmayı 1-0 kaybetti.