Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. sürdürüyor. 1-11 Ağustos 2012 tarihleri arasında Bakacakkadı 100'üncü Yıl Atatürk Hizmet Köyü'nde ilk etap kampını tamamlayan sarı-siyahlılar, kendi tesislerinde yaptığı bir haftalık çalışmanın ardından rotasını Ankara'ya çevirdi.
2012-2013 sezonunda mücadele edeceği 3'üncü Lig'de hedeflerine ulaşmak için yoğun bir mesai harcayan Kilimli Belediyespor, 2'nci etap kamp çalışması için Ankara Kızılcahamam'a gitti. Burada 10 gün boyunca yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek sarı-siyahlı takım, kentte dönerek lig hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde Kızılcahamam'a hareket eden sarı-siyahlı takım, buradaki ilk çalışmasını bugün yapacak. Kamp dönemi boyunca hazırlık karşılaşmalarıyla eksikleri görme imkanı bulacak Kilimli Belediyespor'da, hazırlık maçlarının programı belli oldu. 3 hazırlık maçına çıkacak Kilimli Belediyespor, 3'üncü Lig takımlarıyla karşılaşacak.
Sarı-siyahlı takım, ilk sınavını yarın Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele edecek Çorum Belediyespor karşısında verecek. 2'nci maçında ise, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yer alan Belediye Vanspor ile oynayacak. 3'üncü hazırlık maçı ise, Kızılcahamam'daki takımların durumuna göre netlik kazanacak.
Teknik Direktörü Raşit Çalık, Kızılcahamam'da yapacakları kamp dönemini en iyi şekilde geçirmek istediklerini belirterek, 10 gün sürecek kamp dönemi 23 Ağustos tarihinde (bugün) yapacağımız ilk antrenmanla başlayacak. Burada en iyi şekilde lige hazırlanmak ve eksikleri görebilmek adına 3 hazırlık karşılaşmasına çıkacağız. Oyuncularımın saha içi performansları ve takımı taktiksel olarak hazırlamak adına Çorum Belediyespor ve Belediye Vanspor ile özel maçlar oynayacağız. 3'üncü ve son hazırlık maçını burada ki takımların duruma göre yapmayı düşünüyoruz dedi.