Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son 13 maçın tamamını kaybederek düşme potasının içine giren temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda İskenderunspor 1967'yi yenip tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. İskenderunspor 1967 maçıyla da deplasman fobisine son vermek isteyen temsilcimiz, 3 puana odaklandı.
ŞEYTANIN BACAĞINI KIR ARTIK!
İç sahada olduğu kadar deplasmanlarda da puan kaybeden Kilimli Belediyespor, 7 dış saha maçında galip gelemedi. En son 12'nci haftada deplasmanda Erganispor'u tek golle geçen temsilcimizin deplasmanlarda yüzü gülmedi. Hem deplasman fobisi kırmak isteyen Kilimli Belediyespor, hem de 13 maçlık kötü seriye dur demek istiyor. Artık şeytanın bacağını kırmanın zamanının geldiğini düşünen sarı-siyahlılar, kazanmaktan başka çare düşünmüyor. Ligde kalma yolunda deplasmanda güçlü rakiplere karşı 1 puana dahi çok ihtiyacı olan Kilimli Belediyespor, kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin felsefesini de aklından çıkarmıyor.
Sakat ve cezalı oyuncularla başı dertte olan Kilimli Belediyespor'da sakatlar kervanına Soner ve Şahin'den sonra kaptan Emin'in de katılması moralleri iyice bozdu. Geçtiğimiz hafta sonu Gölcükspor karşılaşmasında sakatlanarak oyunu terk eden Emin'in tendon bağlarının koptuğu ve İstanbul'da bıçak altına yattığı öğrenildi. Emin'in başarılı geçen operasyonun ardından iyileşme süresinin 3 ay olduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi
KİLİMLİ BAYRAM EDECEK!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Kilimli Belediyespor'un da yer aldığı Spor Toto 3'üncü Lig'de maçları yönetecek hakemleri açıkladı.
Kurul, temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un Pazar günü saat 13.30'da İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda İskenderunspor 1967 ile oynayacağı maça Bayburt bölgesinden Ulusal Hakem Şerif Bayram'ı atadı.
Bayram'ın yardımcılıklarını Ağrı bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakem Serkan Sabancı ile Iğdır bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakem Gencehan Şahnar yapacak.
Karşılaşmanın 4'üncü hakemliğine ise, Erzurum bölgesinden Bölgesel Hakem Serhat Hattatoğlu atandı.