Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta ilk haftayı Silivrispor karşısında aldığı 4-2'lik galibiyetle kapatan Kilimli Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynanacak Bursa Nilüferspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde haftanın ilk çalışması moralli başladı. Bura mesaisine başlayan sarı-siyahlı takım, rejenarasyon(Yenileme)  çalışması gerçekleştirdi. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından futbolcular, 5'e 2 top kapma çalışması yaptılar.
Haftayı 3 puanla kapatan Kilimli Belediyespor, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda yaptığı haftanın ilk çalışmasında Teknik Direktör Raşit Çalık, futbolcularını uyardı. Antrenman öncesi saha içinde kısa bir toplantı geçekleştiren Raşit Çalık, futbolda rehavetin olmadığını, aksi takdirde rehavetin kendileri için kötü sonuçlar doğuracağından bahsetti.
Çalık, camiaya ve taraftara galibiyet sözü vererek, Önümüzde daha uzun bir yol var. Sadece ilk maçta galip geldik. Oyuncularıma dediğim gibi 'şımarmak yok'. Bursa'dan galibiyetle döneceğiz dedi.
Spor Toto 3'üncü Lig'de Haftanın programı söyle;

15 EYLÜL CUMARTESİ
Saat 16.00-Ahmet Suat Özyazıcı Stadı: Kanuni Futbol Kulübü-Dardanelspor

16 EYLÜL PAZAR
Saat 16.00-Atatürk Stadu: Adıyamanspor-Sivas Dört Eylül Belediyespor
saat 16.00-Silivri Stadı: Silivrispor-Manavgat Evrensekispor
Saat 16.00-16 Mayıs Stadı: Batman Petrolspor-Menemen Belediyespor
Saat 16.00-Alaettin Kurt Stadı: Gebzespor-Erzincan Refahiyespor
Saat 16.00-Adnan Menderes Stadı: Aydınspor 1923-Derince Belediyespor
Saat 16.00-Nilüfer Stadı: Bursa Nilüferspor-Kilimli Belediyespor
Saat 16.00-İlçe Stadı: Ümraniyespor-İskenderunspor 1967
Saat 16.00-Hasan Doğan Stadı: Hacettepespor-Belediye Bingölspor