Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 8'inci haftada Gölcükspor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını sürdüren sarı-siyahlı takımın üst sıralarda kendine yer bulabilmesi için bu maçı mutlak kazanması gerekiyor.   Teknik Direktör Raşit Çalık nezaretinde hafta sonu oynayacakları Gölcükspor maçını düşünen sarı-siyahlılar, bu maçı kazandıkları takdirde puan ve basamak olarak rakibinin önüne geçecekler. Genç çalıştırıcı Çalık, galip gelmek istediklerini belirterek, Çıkış yakalamak için galip gelmemiz gereken bir maç. Sahadan 3 puanla ayrılarak puan cetvelinde üst sıraları zorlamak istiyoruz dedi.
Kocaeli deplasmanında Raşit Çalık ve talebeleri için hiç de kolay olamayacak bir maç onları bekliyor. Geride kalan 7 hafta sonunda Gölcükspor'un yenilgisi bulunmuyor. Ligde ilk galibiyetini ilk haftada Karsspor'u 2-0 yenerek alan Kocaeli temsilcisi, bu haftadan sonra çıktığı 6 maçın 6'sını da berabere tamamladı. Gölcükspor, 7 haftada 1 galibiyet ve 6 beraberlikle, Kilimli'nin üstünde 9 puanla 8'inci sırada bulunuyor.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 3'üncü Lig'de görev yapacak hakemleri açıkladı. MHK, Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un Pazar günü saat 15.00'da Gölcük Şehir Stadı'nda Gölcükspor ile oynayacağı maça, İstanbul bölgesinden Ulusal Hakem Aykut Çakmak'ı atadı.
Çakmak'ın yardımcılıklarını ise, yine İstanbul bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakemler Fettah Yiğit ile Ali Balsatar yapacak. Maçın 4'üncü hakemi de İstanbul bölgesinden Bölgesel Hakem Çağdaş Altay.