Kilimli Belediyespor’da Sedat Özbağ’ın görevi bırakmasının ardından bayrağı devralan Antrenör Selahattin Bayar, takımı lige kadar en iyi şekilde hazırlayacaklarını söyleyerek, Kilimli Belediyespor’da hedefler hiçbir zaman küçük olmaz. Büyük hedeflerin takımıyız” dedi.
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kilimli Belediyespor’da sezon öncesi ekonomik darboğazda olan Kulüp Başkanı Engin Aygün’ün görevi bırakacağını açıklamasının ardından takımdaki futbolcuların çoğu ile yollar ayrılmış, Antrenör Sedat Özbağ ve yardımcıları görevlerinden istifa etmişti.Yaşanan bu olumsuz süreçte, Selahattin Bayar, Sedat Özbağ’dan boşalan antrenörlük koltuğuna oturdu. Genç çalıştırıcı Selahattin Bayar, liglerin başlamasına kısa bir süre kala yardımcı antrenörler Hayri Kılıçarslan ve Özkan Cinal ile birlikte kolları sıvadı.                                                                                                                                      

“BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR”                                                                                           
Genç çalıştırıcı, hem takım kurma çalışmalarını hem yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini belirterek, Sezonun başlamasına 17 gün gibi kısa bir süre kaldı. Ama maç haftasını saymazsak lige hazırlanmak için12 günümüz var. Bu süreçte ilk olarak takım olmayı düşünüyoruz. İlk maçı Sultangazispor ile onayacağız. Rakibimiz çok iyi bir takım kurdu. Hedefleri büyük. Kilimli Belediyespor’da da hedefler asla küçük olmaz, büyük hedeflerin takımıyız” dedi.                                                                                                  

 

“TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”                                                                 
Yapacakları transferler hakkında da bilgiler veren Bayar, şunları söyledi; “Altyapıdaki oyuncular ve bunların yanında transfer ettiğimiz tecrübeli futbolcularla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
Takıma katacağımız 8 oyuncu ile görüşmeler halindeyiz. Bu isimlerden 6 futbolcuyu kadromuza katacağız. Bu transferler birlikte sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”