Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, kar yağışı altında başladığı Orhangazispor maçından 3 puanla dönerek, haftayı kârlı kapatmak istiyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Temsilcimiz, son 10 dakikasına 2-2 eşitlikle girilen maçta, kalesinde 2 şok gol görerek, Bursa temsilcisine 4-2 mağlup olması camiada büyük üzüntü yaşattı.

 

BİR BASAMAK GERİLEDİ

Haftalardır 3 puana hasret Kilimli Belediyespor, bu hasreti Orhangazispor yenilgisiyle 7 maça çıkardı. Bu yenilgiyle ligdeki 7'nci mağlubiyetini de alan temsilcimiz, bir basamak gerileyerek, 10'uncu sırada girdiği haftayı, 11'inci sırada kapattı.

 

RÖVANŞI FARKLI VERDİ!

Ligin en son 13'üncü haftasında, 20 Kasım 2011 tarihinde saha ve seyircisi önünde bir başka Bursa temsilcisi OYAK Renaultspor'u 2-0 yenerek 3 puanı bir arada görmüştü Kilimli Belediyespor… Bu tarihten itibaren son 6 maçını kazanamayan Kilimli Belediyespor, dün kötü seriye dur demek için Orhangazispor karşısına çıktı. Ancak saha ve seyircisi önünde oynadığı bu maçtan da istediğini alamayan Kilimli Belediyespor, sezonun ilk yarısındaki maçın rövanşını da 4-2 yenilerek vermiş oldu. Kilimli Belediyespor, iç sahada beklenmedik Orhangazispor yenilgisiyle soğuk ve karlı havaya rağmen tribünlerde yerlerini alan taraftarlarını ve camiası üzdü.

 

ATAMAYANA ATARLAR!

Maçın henüz 3'üncü dakikasında korner atışından acemice golü kalesinde gören sarı-siyahlı takım, kısa sürede toparlandı ve 17'nci dakikada Emin-Doğan işbirliğiyle klasik gollerinden birini atarak eşitliği yakaladı: (1-1). Sağ kanattan topu ceza saha içine taşıyan Emin, boş pozisyonda Doğan'ı gördü ve bu oyuncu eşitliği getiren golü attı. Golden sonra etkili olan, Kilimli Belediyespor, bulduğu fırsatları cömertçe harcadı. Sarı-siyahlılar golleri kaçırırken, futbolda atamayana atarlar tabiri, dün bir kez daha gerçekleşti. Taraftarlarının coşkusuyla ikinci golü bulmak için bastıran Kilimli Belediyespor, Yasin'le gole çok yaklaştı. Emin'in başlattığı atakta, topu önünde gören Yasin'in vuruşu 20'nci dakikada üst direkte patladı. Ataklarını hızlandıran sarı-siyahlı takım, bir türlü üstünlük golünü bulamadı. Kilimli Belediyespor'un ataklarını kıran Orhangazispor ise, üstünlüğü bir kez daha ele geçirdi. 30'uncu dakikada Nurullah'ı boş bırakan sarı-siyahlılara ilk yarıdaki fatura ağır kesildi: (1-2) Kilimli Belediyespor, ikinci yarıda Murat'la beraberliği yakalasa da, son 10 dakikada kalesinde gördüğü gollere engel olamadı ve sahadan 4-2 yenik ayrıldı.