Ligde kalma yolunda hayati önem taşıyan maçta Belediye Bingölspor'u konuk eden Kilimli Bbelediyespor 70.dakikada geriye düştüğü maçta 1 puanı Şafak'ın 90.dakika golü ile kurtardı.
Kazanılan 1 puanın önemi, tıpkı temsilcimiz gibi kümede kalma mücadelesi veren Trabzon Kanuni'nin haftayı puansız kapatması ile bir kat daha arttı.
Ligde kalma adına final niteliğinde haftalara giren temsilcimiz, bu karşılaşmalardan birine Bingöl karşısında çıktı. İlk yarıda Şahin ve Emrah Ergür'le iki net pozisyonda kale direklerini geçemeyen sarı siyahlılar70. dakikada 1-0 geriye düştü.
Kritik dakikalarda seyircisinin de desteğini alan temsilcimiz 90'ncı dakikada ceza sahasında oluşan karambolda topu önünde bulan Şafak, topu ağlara göndererek takımına hayati bir puan kazandırdı. Temsilcimiz düşme potasındaki rakibi Kanuni'nin yenilmesiyle arasındaki puan farkını ikiye çıkardı. Sarı-siyahlı takım 30'uncu hafta sonunda puanını 32'ye yükseltti ve 15'inci sıradaki yerini korudu.

STAT: Ahmet Serifoğlu
HAKEMLER: Hakan Tezcan **, Armağan Çekinmez **, Gökçen Seven **
KİLİMLİ BELEDİYESPOR:  Ferdi **, Semih **, Emrah Sürücü **(Dk.46 Murat **), Hasan ***, Şafak ***, Yalçın ***, Emrah Ergür ***, Şahin **, Kaan **(Dk.76 Resul *), Gürkan **, Barış **(Dk.60 Harun **)
BELEDİYE BİNGÖLSPOR: Selçuk **, Gökhan **(Dk.82 Harun), Hakan **, Celal **, Vedat **, Yusuf **(Dk.74 Adem *), Nihat *, Doğan **(Dk.67 Abdülkadir **), Onur **, Yetkin **, Emin *
GOLLER: Dk.70 Abdülkadir (Belediye Bingölspor)
Dk.90 Şafak (Kilimli Belediyespor)