Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Sivas deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor, bu maçın hazırlığını sürdürüyor. Son 3 haftadır yenilmeyen sarı-siyahlı takım, 10'uncu haftada deplasmanda karşılaşacağı Sivas 4 Eylül Belediyespor maçını da kazanarak üst sıralarda kendine yer bulmak istiyor. Takımda cezalı olmayışı ve sakatların da düzelmesiyle Sivas'a tam kadro gidecek teknik heyetin keyfi yerinde.
RAKİBİMİZİ YAKALAMAK
İSTİYORUZ
Zor bir maçın kendilerini beklediğini, ancak uzak bir deplasman olan bu maçtan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Raşit Çalık, Zorlu Sivas deplasmanından karlı dönüp rakibimizi yakalamak istiyoruz. 3 puan aldığımız takdirde13 olan puanımızı 16'ya yükseltip 4 Eylül Belediyespor ile aynı puanda olacağız ve play-off şansımız daha da yüksek olacak. Taktiksel olarak hafta arası boyunca çok iyi hazırlandık. Saha içinde istediğimiz şeyleri yaptığımız takdirde, kazanan taraf biz oluruz dedi.
Cezalı oyuncularının olmadığını, sakat olan Alişen, kaleci Gökhan ve Anıl'ın iyileştiklerini belirten genç çalıştırıcı, Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle zaman zaman kadro kurmakta zorlandım. Ama şans verdiğim tüm oyuncular formanın hakkını verdiler. İyi mücadele ettiler. Sivas deplasmanına uzun bir aradan sonra tam kadro gitmek sevindirici. Özellikle 2 kalecimizin de sakat olduğu son 4 haftada kalesinde iyi işler yapan genç kalecim Burak, neredeyse hatasız maçlar çıkardı. Gerçekten genç yaşında profesyonel kariyerinin olması, ona artı avantaj sağlayacak. Tabii Kilimli Belediyespor ise, uzun yıllar kaleci sorunu yaşamayacak dedi.