Spor Toto 3’üncü Lig’in yeni takımlarından temsilcimiz Kilimli Belediyespor, iki hafta önce başladığı yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmasını tamamlayarak, ikinci etap çalışmaları için kendi tesislerinden dün öğleden sonra Ankara Kızılcahamam’a hareket etti. Teknik Direktör Raşit Çalık nezaretinde yola çıkan Kilimli Belediyespor, 25 kişilik kadrosuyla 14 gün sürecek kamp yapacak.
“EKSİKLERİMİZİ
GİDERECEĞİZ”
25 kişilik futbolcu kadrosuyla yola çıktıklarını söyleyen Teknik Direktör Raşit Çalık, “İkinci etap çalışmalarımızı sürdürmek üzere 14 gün sürecek Kızılcahamam’a kampa gidiyoruz. Eksiklerimizin giderilmesi adına iyi bir kamp dönemi geçireceğiz” dedi.
“FİZİK AĞIRLIKLI BİR KAMP
DÖNEMİ GEÇİRECEĞİZ”
Transfer ve kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Çalık, “Spor Toto 3’üncü Lig’de başarıyı yakalamak adına kadromuzu güçlendireceğiz. Eksik gördüğümüz mevkiler için görüşme halinde olduğumuz üst düzey 2-3 isim daha var. Bu transferleri kamp dönemi içinde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Kamp boyunca oyunculara fizik ağırlıklı bir çalışma programı uygulayacağım. Bu tür kamplarda fizik ağırlıklı çalışmalar oluyor. Sonrasında yavaş yavaş taktik antrenmanları da yapacağız” dedi.