STAD: Yenimahalle Hasan Doğan.
HAKEMLER: Ahmet Ateş **, Arif Köroğlu **, Hasan Atmaca **.
ANKARA ADLİYESPOR: Tahir **, Hamdi *, İbrahim ***, İbrahim Akoğlu *(Dk.21 Emre *), Türker **, Şaban **, Ferhat ***, Gökhan *(Dk.61 Volkan *), Kadir **, Gökhan ***, Çağlar *.
KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Mustafa *, Hakan *(Dk.38 Rıfat *), Osman **, Arif *, Okay *, Emrah *(Dk.63 Berk *), Emin *, Ahmet *, Onur *, Şeref *, Uğur *(Dk.51 Hakan *).
GOLLER: Dk.25 Gökhan, Dk.57 Emre, Dk.59-81’de Ferhat (Adliyespor), Dk.90 Onur (Kilimli Belediyespor).

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Ankara deplasmanda Adliyespor’a 4-1 mağlup olarak şampiyonluğu zora soktu. Maçın ilk yarısında Adliyespor karşısında kötü bir futbol sergileyen ve gol posizyonu üretemeyen temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 25’inci dakikada Gökhan’ın çaprazdan çok sert vuruşunda kaleci Mustafa’nın yaptığı büyük hata sonrasında ev sahibi Adliyespor karşısında 1-0 geriye düştü. Yediği gol sonrasında vasat futbolunu devam ettiren temsilcimiz, ev sahibine sayısız gol posizyonu verdi. Ev sahibi Adliyespor, maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Kilimli Belediyespor olurken, bu sadece 10 dakika sürdü. 57’nci dakikada defansın bir türlü uzaklaştıramadığı topu, maçın ilk yarısında İbrahim’in yerine oyuna giren Emre çok sert bir vuruşla ağlara gönderdi: (2-0). Temsilcimiz Kilimli Belediyespor karşısında durumu 2’ye çıkaran Adliyespor, derin nefes alırken, 59’uncu dakikada kaleci Mustafa’nın yaptığı hata sonrasında Ferhat topu ağlara gönderdi: (3-0). Maçın bitimine son 9 dakika kala ve 3-0’ın verdiği rahatlıkla orta sahada top çeviren Adliyespor’da 81’inci dakikada sahneye tekrar çıkan Ferhat, defansın ve kalecinin yaptığı hatayı bir kez daha affetmeyerek topu ağlara gönderdi:
 (4-0). Maçın son dakikasında ise temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Onur’un attığı golle farkı 3’e indirse de, şampiyonluk yarışında büyük bir yara alarak maçtan 4-1 mağlup ayrıldı.