Spor Toto 3'üncü Lig'de güçlü rakiplerin yer aldığı 2'nci Grup'ta mücadele edecek Kilimli Belediyespor'da, Batman Petrolspor mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda Pazar günü oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren sarı-siyahlı takımda moraller oldukça yüksek.
Geride kalan 2 hafta sonunda alınan sonuçlar ve bunun neticesinde gelen 4 puanla camia, Batman Petrolspor karşısında da takımının galip geleceğine inanmış durumda. Sarı-siyahlı takım, 7'nci haftada kendi sahasında oynayacağı Küçükçekmecespor maçının Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'ndaki eksikliklerin giderilmemesinden kaynaklanan nedenlerden dolayı, kendi saha ve seyircisi önüne çıkamayacağı tehlikesi ile karşı karşıya. Zonguldak'ın tek profesyonel takımı olan Kilimli Belediyespor'a aylar önce yetkililer tarafından verilen sözlerin tutması isteniyor. 
Bu olumsuzlukların gölgesi altında Batman Petrolspor karşısında 3 puan arayacaklarını belirten genç çalıştırıcı Raşit Çalık, Cezamız nedeniyle Batman Petrolspor maçını Kırıkkale'de oynayacak olmamız, bizim adımıza sorun teşkil etmiyor. Şartlar ne olursa olsun maçı kendi lehimize çevirecek güçteyiz. Oyuncularına güvenim sonsuz. Kırıkkale'ye galibiyet için gidiyoruz dedi.
Batman Petrolspor, 2 haftada aldığı 6 puanla averajla 2'nci sırada yer alıyor. İlk maçında Arsinspor'u deplasmanda 2-1 yenen kırmızı-beyazlı takım, ikinci maçında Kahramanmaraşspor karşısında da 1-0'lık skorla galip ayrıldı. 2'nci ve 3'üncü Lig'de uzun yıllar mücadele eden Batman Petrolspor, bu liglerden bir üst lige çıkma çabasına girememekten daha ziyade Türk futboluna birçok yıldız futbolcu kazandırma amacı taşıyor. Lakabı Yarasalar olan Batman Petrolspor, bu sebepten dolayı daima başarılı bir ekiple uzun yıllardır profesyonel liglerde mücadele ediyor.