Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde aldığı farklı İstanbulspor A.Ş. yenilgisinin üzüntüsünü yaşıyor. Camiada ise, söz konusu durum, yenilgiden kaynaklanan büyük hayal kırıklığı… Sarı-siyahlı takımın Teknik Direktörü Raşit Çalık, yenilgiden çok, oynanan kötü futboldan şikayetçi. Çalık, Futbolcularıma 'kötü oynayın' deseydim, ancak böyle oynarlardı. Bize yakışmayan futbolla sahadan farklı mağlup ayrıldık. Sahamızda beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Kötü oynadığımızı söyleyebilirim, ama bu kadar farklı yenilgiyi hak etmedik dedi.
BU KAOSTAN KURTULMALIYIZ
Kötü skor kadar beklenmedik bir şekilde oynanan futbolla eleştiri oklarına maruz kalan Kilimli Belediyespor'da üst üste alınan yenilgiler taraftarın ve camianın canını sıktı. Üst üste alınan yenilgilerin doğal olarak takımı olumsuz yönde etkilediğini belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, Sahamızda taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Sonuç olarak kaybedilmiş bir şey yok. Tabii kazansaydık, ilk 5'e çok yaklaşacaktık. Fakat olmadı. Kepez yenilgisinden sonra alınan bu yenilgi takımın moralini bozdu. Bu kaostan en kısa sürede kurtulmalıyız dedi.
BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİK
Kilimli Belediyespor'un kaptanı Emin Erol da, kötü oynadıklarını itiraf etti. Kaptan, Seyircimiz önünde farklı bir yenilgi bizi şok etti. Taraftarımızı üzdük. Böyle olsun istemezdik. Ama yinede taraftarlarımızdan biraz olsun anlayış beklerdik. Tribünlerden kulağıma gelen protestovari konuşmalar, ister istemez farkın açıldığı dakikalarda bizi iyice oyundan düşürdü. Bu maçların telafisi olacaktır dedi.
FIRSAT TEPTİLER
Ligde Play-Off mücadelesi vermek isteyen Kilimli Belediyespor'da son haftalarda işler yolunda gitmiyor. Grubun 14'üncü haftasında deplasmanda Kepez Belediyespor yenilgisiyle başlayan düşüş, içerde oynanan İstanbulspor A.Ş. maçıyla devam etti. Kilimli Belediyespor, Kepez Belediyespor karşısında aldığı 2-1'lik yenilgiden sonra ayağa kalkabilmek adına sahasındaki fırsatı değerlendiremedi. Sarı-siyahlı takım, galip gelmeleri halinde Play-Off için mücadele ettikleri İstanbulspor A.Ş. ile puan farkını bire indirecek ve önemli bir avantaj yakalayacaktı.