Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Spor Toto 3'ünclü Lig 2'nci Grup'ta zor günler geçiren ve küme düşmeme mücadelesi veren Kilimli Belediyespor'un  yarın oynayacağı Belediye Bingölspor ile oynayacağı maça tartışmaları beraberinde getirecek bir hakem atadı.
Kurul, Kilimli Belediyespor adına böylesine önemli bir maçta bu sezon 3'üncü Ligde sadece 7 maç yönetmiş üstüne üstelik 1 ay boyunca hiçbir profesyonel maça atanamayan İstanbul bölgesi Ulusal Hakem Hakan Tezcan'ı görevlendirdi. En son 6 Mart 2013 tarihinde Yimpaş Yozgatspor-Kocaelispor arasındaki 3'üncü Lig maçını yöneten Tezcan, geçen 1 aylık süreçte MHK tarafından maçalara atanmadı.Hakan Tezcan'ın bu süre sonunda küme düşmeme mücadelesi veren Kilimli Belediyespor maçını yönetecek olması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.
Kilimli Belediyespor için 'olmak yada olmamak' türündeki mücadeleyi yönetecek İstanbul bölgesi Ulusal Hakem Hakan Tezcan'ın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Armağan Çekinmez ile Gökçen Seven yapacak. Maçın 4'üncü hakemi İstanbul bölgesi Bölgesel Hakem Mustafa Salih Erol