Deplasmanlı Kriterli Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Kilimli Belediyespor, bomba transferlerine devam ediyor.

Kilimli Belediyespor Araklıspor’dan sol bek; Osman Büyükkal ile Sürmenespor’dan Stoper; Yusuf Topçu ile sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen sözleşme imza törenine, Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Gelik belediye Başkanı Dr. Hasan Fahri Yıldırım, Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, Kilimli Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Adnan Aygün, Kilimli Belediyespor Basın Sözcüsü Eren kırıkoğlu, Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kaya ile Kilimli Belediyespor Kulüp Müdürü Ersan Arslan ve sporcular katıldı.

 

Atılan imza sonrası açıklama yapan Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün;  lig de şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi: Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir’de; “Kilimli her zaman için futbol konusunda en üst düzeyde yere sahiptir. O anlamda da Kilimlimizi hak ettiği yere ulaştırabilmek için gece gündüz demeden hem yönetimiyle beraber, hem de futbolcularıyla beraber temiz, ahlaklı, dürüst çalışkan bir doğrultuda hizmet veren Sayın Başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu

Gelik Belediye Başkanı Dr. Hasan Fahri Yıldırım ise; Kilimli Belediyespor Başkanı Engin Aygün’ü ve yönetimini kutladığını ifade etti. Kilimli Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Adnan Aygün’de, yeni transferlerle gücüne güç kattıklarını kaydetti. Sözleşmeyi imzalayan futbolcular Yusuf Topçu ve Osman Büyükkal’da hedefi olan bir takıma gelmekten mutlu olduklarını ifade ettiler.