Yeni sezonda Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele edecek Kilimli Belediyespor, iç ve dış transferde anlaştığı 10 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Kilimli Belediyespor Sosyal Tesisleri’nde dün düzenlenen imza törenine, sarı-siyahlı ekibin yeni transferlerinin yanı sıra Antrenör Raşit Çalık, Yönetim Kurulu üyeleri Fuat Velioğlu, Eren Kırıkoğlu ve Kulüp Müdürü Ersan Arslan katıldı.

Futbolcu takibini memleketi Trabzon’da sürdüren ve anlaşma sağladığı oyuncularla beraber önceki akşam Zonguldak’a gelen Antrenör Raşit Çalık, yeni sezonda genç ağırlıklı birkadro oluşturuyor.

Kilimli Belediyespor dış transferde Yomraspor’dan forvet oyuncusu Kader Kaynar, Sürmenespor’dan sağ bek Abdullah Civelek, Geredespor’un orta saha oyuncusu Murat Gür ve Yalıspor’dan stoper Erdinç Kedikli ile anlaşma sağladı.

İç transferde ise, daha önce anlaşma sağladığı Ali Kemal Özdemir, Onur Kılıç, Emin Erol ve Ahmet Olgun, ayrıca altyapıdan Berkan Akdeniz, Uğurcan Şen’le sözleşme imzaladı.

 

VELİOĞLU; “DEVAMI GELECEK”

Kilimli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Velioğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, profesyonel ligde Zonguldak’ı temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de Kilimli Belediyespor’un yakaladığı başarıyı profesyonel ligde sürdürmesi için çaba harcayacağız. Kesinlikle ligden düşme diye bir korkumuz öyle bir endişemiz yok. Uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bundan sonrada devamı gelecektir” dedi.

ÇALIK; “KOLEJ HAVASINDA TAKIM OLUŞTURUYORUZ”

Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Raşit Çalık da, yaptığı konuşmada, “Kilimli Belediyespor’u kazancı olan bir kulüp haline getirdik. Kolej havasında takım oluşturuyoruz. Ligde ilk aşamada hedefimiz kalıcı olmak. İç dünyamızda hedeflerimiz büyük, bunu zamanla uygulamaya geçireceğiz. Spor Toto 3’üncü Lig öyle hafife alınacak bir lig değil. Süper Lig tecrübesi olan, önemli yatırımlar yapan toplam 56 kulüp var. Kilimli Belediyespor’a geçen sene yakışanı yaptık, bu senede gerekeni yapacağız. Transferlerde aceleci davranmak istemiyoruz, kimse merak etmesin” dedi.

 

YENİ TRANSFERLERİ TANIYALIM

 

Adı-Soyadı: Kader Kaynar

Yaş: 23

Mevki: Forvet

Doğum Yeri: Trabzon

Oynadığı Kulüpler: Trabzon 24 Şubatspor, Trabzon Gençberbirliği, 1461 Trabzonspor, Ispartaspor, Arsinspor, Kalkınmaspor, Yomraspor.

Kariyeri: Spor Toto 3’üncü Lig 7 maç, Bölgesel Amatör Lig 18 maç 14 gol.

 

 

Adı-Soyadı: Abdullah Civelek

Yaş: 23

Mevki: Sağ Bek

Doğum Yeri: Akçaabat

Oynadığı Kulüpler: Trabzon Tütünspor, Akçaabat Sebatspor, Sürmenespor.

Kariyeri: Spor Toto 3’üncü Lig 23 maç, Spor Toto 2’nci Lig 6 maç, Bank Asya 1’inci Lig 1 maç, Bölgesel Amatör Lig 17 maç, A2 Ligi 6 maç.

 

 

Adı-Soyadı: Murat Gür

Yaş: 23

Mevki: Orta Saha

Doğum Yeri: Akçaabat

Oynadığı Kulüpler: Trabzon Telekomspor, Akçaabat Sebatspor, Boluspor, Trabzon Yolspor, Yomraspor, Geredespor.

Kariyeri: Spor Toto 2’nci Lig 1 maç, Bölgesel Amatör Lig 3 maç.

 

 

KİMLİK KARTI:

Adı-Soyadı: Erdinç Kedikli

Yaş: 23

Mevki: Stoper

Doğum Yeri: Akçaabat

Oynadığı Kulüpler: Akçaabat Sebatspor, Söğütlü Belediyespor, Araklıspor, Ispartaspor, Yalıspor.

Kariyeri: Spor Toto 3’üncü Lig 30 maç 3 gol, Spor Toto 2’nci Lig 1 maç, A2 Ligi 26 maç 4 gol.