Bu sezon Bölgesel Deplasmanlı Süper Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da olağanüstü kongre gerçekleştirildi.
Yapılan kongre ile birlikte 14 olan yönetim kurulu sayısı tüzük değişikliği ile birlikte 217e yükseltildi.
Kongreden sonra açıklama yapan Kulüp Başkanı Engin Aygün, Kilimlispor'un hedefleri olan bir takım olduğunu belirterek, yeni yönetim olarak başarıyı hedeflediklerini kaydetti.
Aygün, "Yeni arkadaşlarımız var ve yönetim sayısını 14'den 21'e çıkardık. Yeni bir ligde bu sezonda mücadele edeceğiz. Kilimlispor her zaman için hedefleri olan bir takımdır. Bu sezon bölgesel ligde mücadele edeceğiz ve kuralları tam olarak belli değil. Yeni kurulan bir ve önümüzdeki hafta içinde de transferlerimize başlayacağız. Başarılı olmak istiyoruz. Yeni bir yönetim ve futbolu seven insanlardan yönetimi oluşturduk. Başarılı olup orada şampiyonluğu oynamak istiyoruz. Şu anda iki üc kişiyle anlaştık. Kaleci olarak Devrek Belediyespor'dan Anıl kalyoncu ile mevcut kadrodan Erdem Korkmaz ve Kaan Tan ile anlaştık. Önümüzdeki hafta yeni ligin kriterlerine bakarak transferlerimize başlayacağız. Genç ve koşan yepyeni bir takım kuracağız." Dedi
KİLİMLİ BELEDİYESPOR'DA YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR
YENİ YÖNETİM KURULU;
Engin Aygün, Dr. K. Serhat Özalp, Dr. Gökhan Gökçe, Nihat Yılmaz, Mustafa Demir, Mustafa Bahar,  Ümit kadri Müsellim, Adnan Aygün, Recep Akyüz, Eren Kırıkoğlu, Kadir Tiryaki, Barış Papila, Sefer Bayraklı, Hamdi Öztürk, Şaban Kethüda, Faik Aşkar, Bülent Birkan, Zafer Barış Türkmen, Yaşar Aslantürk, Durmuş Karaoğlu.
DENETİM KURULU:
Münir Uzundurugan, Çetin Küçük, Hüseyin Aygün