Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kilimli Belediyespor, yeni sezon öncesinde transfer atağına kalktı. Sarısiyahlılar, Devrek Belediyespor’dan Kaan Tan ve Volkan Özbektürk ile sözleşme imzaladı.

 

Önceki gün kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün, Basın Sözcüsü Eren Kırıkoğlu, Genel Kaptan Ümit Kadri Müsellim, Futbol Şube Sorumlusu Adnan Aygün ve Antrenör Ahmet Terzi katıldı. Tekrar yuvaya dönen Kaan ve Volkan, çok mutlu olduklarını belirttiler.

Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün, yeni bir takım kurmak hedefinde olduklarını belirterek, “Yeni yönetim olarak yeni bir takım kurmak hedefindeyiz. Önce hocamızla anlaşma yaptık. Kaan Tan ve Volkan Özbektürk, Kilimli Belediyespor’un yetiştirdiği futbolcular. Bunları kadromuza katıp yuvaya döndürdüğümüz için çok mutluyuz. Kaan’ın transferini karşılayan Davut Yılmaz’a, Volkan’ın transferini karşılayan Nihat Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kilimli Belediyespor Antrenörü Ahmet Terzi de, transferlerin devam edeceğini ifade ederek, “Yönetimle anlaştıktan sonra oyuncu listesi yaptık. Bir çatı oluşturduk. Bu çatının içinde bu arkadaşlarımızda vardı. Kilimli Belediyespor’a katkıda bulunacak iki ismi camiamıza kazandırdık. Transferlerimiz devam edecek. Listemizde 8-10’a kadar oyuncu var. Onları da Kilimli Belediyespor’a kazandırıp takımımızı layık olduğu yere getirmeye çalışacağız” diye konuştu.