Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek temsilcimiz Kilimli Belediyespor,  yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenmanlarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren sarı-siyahlı takım, liglerin başlamasına çok az bir zaman kala transfer çalışmalarını da ihmal etmiyor. Geçen sezon Belediye Bingölspor'da forma giyen 24 yaşındaki defans oyuncusu İdris Ata'yı geçtiğimiz gün itibariyle renklerine bağlayan sarı-siyahlı yönetim, Teknik Direktör Raşit Çalık'ın raporu doğrultusunda eksik olan mevkilere nokta transferler yapmak istiyor.28 Ağustos tarihinde başlayacak yeni sezon öncesi bir kaleci ve bir santrafor almak istediklerini belirten genç çalıştırıcı Raşit Çalık, Bingöl Belediyespor'dan stoper oyuncusu İdris ile defans bölgesinde transferimizi bitirdik. Şimdi ise, nokta transferler yaparak, hafta sonuna kadar bir kaleci ve bir santrafor almak istiyoruz.
Çalışmalarımızı çift idmanla kendi tesisimizde sürdürüyoruz. Ancak maç haftasına doğru yaklaştığımızda idman programında değişikliğe giderek, antrenmanlarımızı günde yapacağımız tek çalışmayla sürdüreceğiz dedi.
YAPRAK DÖKÜMÜ!
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi olan ve bu nedenle okuluna devam etmek için sarı-siyahlı takımdan ayrılmak istediğini söyleyen BAL takımlarından Geredespor'dan transfer Murat Gür'den sonra bir başka yeni transfer Mert Tuğ ile de yollar ayrıldı. BAL'da sezon tamamlandıktan sonra her fırsatta profesyonel olmak istediğini ifade eden Mert Tuğ, Kilimli Belediyespor'la önce denemelere çıkmış, ardından da Teknik Direktör Raşit Çalık'ın gözüne girerek takımda kalmıştı. Yapılan kamp çalışmalarında istediği verimi Mert'ten alamayan Raşit Çalık, iki stoperle daha anlaşınca, genç futbolcunun kadro şansı oldukça azaldı. Son olarak Belediye Bingölspor'dan İdris Ata'nın transfer edilmesiyle Mert'le konuşan Raşit Çalık, futbolcuya git demedi, ama takımda beşinci stoper durumda kalacağını söyledi.Çalık, Mert'le karşılıklı olarak oturduklarını ve oynayabileceği bir takımla anlaşması gerektiğini söylediğini belirtti.