Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kilimli Belediyespor, 3. Lig 5. Grup takımlarından Diyarbakır Bağlarvuralpor’da forma giyen kaleci Zafer Yılmaz’ı renklerine bağladı.

27 yaşındaki kaleci Zafer Yılmaz, daha önce Adana Demirspor, Gümüşhanespor, Hatayspor, Konya Ereğlispor, Batmanspor ve Diyarbakır İSKİ takımlarında oynadıktan sonra son 3 yıldır da 3. Lig 5. Grup takımlarından Diyarbakır Bağlarvuralspor’da görev yapıyordu. Tecrübeli kaleci attığı imza ile resmen Kilimli Belediyesporlu oldu

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün, Genel Kaptanı Ümit Kadri Müsellim ve Kulüp Müdürü Ersan Arslan katıldı. Tecrübeli kaleci Zafer Yılmaz, sözleşmeyi imzalamasının ardından yaptığı açıklamada, “Hedefimiz, elimizden gelen her şeyi yapıp inşallah bu sene Kilimli Belediyespor’u 3. Lige çıkartmak olacak. Henüz takım arkadaşlarımı tanımıyorum, ama yönetici arkadaşları tanıdım. Gerçekten çok dürüst ve iyi insanlar. İnşallah biz de başarılı olacağız, transferi edenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Yeni transfer Kaleci Zafer Yılmaz’ın, Zonguldakspor’dan transfer edilen Aydın Gökdemir’le tatlı bir rekabete gireceği belirtiliyor.