Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un ara transfer döneminde 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yer alan Bayrampaşaspor'dan renklerine kattığı 24 yaşındaki Yasin Hatipoğlu, fark yaratmaya devam ediyor. Sarı-siyahlı takımın 4 haftadır yenilgi yüzü görmemesindeki en önemli faktör olan Yasin, Kepez Belediyespor maçındaki oyunu ile galibiyette başrol oynadı. Yasin'in, oyunun sıkıştığı dakikalarda Emrah Ergür'e yaptığı asist görülmeye değerdi. Al da at dercesine yaptığı asistler ile maça damga vuran Yasin, karşılaşmanın uzatma dakikalarında bir de gol atarak, güzel oyununu süsledi. Taraftarları tarafından Messi ismi ile çağrılan Yasin, maç sonu tribünlerin sevgi gösterileriyle karşılaştı.
YETER Kİ TAKIM KAZANSIN
Sarı-siyahlı forma altında çıktığı 12 maçın 11'inde ilk 11'de oynayan Yasin, Kepez Belediyespor maçında ise ilk golüne imza attı. Bu maçlarda 961 dakika süre alan Yasin, gol atmasından çok, takımın kazanmasının önemli olduğunu belirterek, Üzerime düşeni sahada en iyi şekilde yapmak istiyorum. Benim gol atmam önemli değil. Ben gol atmayayım, ama takımım kazansın, ligde kalalım yeter dedi.
NE MUTLU BANA
Üst üste aldığı puanlarla ateş hattından biraz olsun uzaklaşan Kilimli Belediyespor'un yıldız ismi Yasin, galibiyetin çok güzel olduğunu belirterek, Bu galibiyette az da olsa benim katkım olduysa, ne mutlu bana. Ama takım halinde önemli bir galibiyete imza attık. Burada takımdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsinin ayağına sağlık... Hepsi muhteşemdi dedi.
Camia olarak zor bir süreci birlik ve beraberlik içinde atlattıklarını, ama tehlikenin henüz geçmediğini de vurgulayan Yasin, Zor bir periyottan geçtik. Ama hep inandık, 'biz bu değiliz, en iyisini yaparız' dedik. Nitekim de birlik ve beraberliğin mükafatını da 4 haftada kazanılan puanlarla aldık. Ben inanıyorum ki, böyle oynadığımız sürece, kalan maçlarımızı kazanır ve ligde tutunuruz ifadesini kullandı.