Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta zirve yarışını sürdüren Kilimli Belediyespor, Adliyespor maçının hazırlıklarını dün Fener Sahası’nda yaptığı çalışmayla sürdürdü. İdmana cezalı olan Ali Kemal, Kaan ve ayağı kırılan Göktürk katılmadı. Diğer yandan hafif sakatlıkları bulunan Onur ve Emin, dün yapılan çalışmada yer aldı. İdman öncesi futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Teknik Sorumlu Raşit Çalık’ın, futbolcularıyla kısa bir toplantının ardından başlayan çalışma, topla ısınma hareketleri ve Adliyespor maçının taktik ve teknik idmanıyla devam etti.
Ankara deplasmanında çok kritik bir maça çıkacaklarını söyleyen Çalık, “Her an her şeyin olabileceği bir lige mücadele ediyoruz. Tek isteğimiz sezon sonu şampiyon olmak. Eskişehir Demirspor’la oynayacağımız maç öncesi Ankara deplasmanında Adliyespor karşısında 3 puan almak istiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde Eskişehir Demirspor ile final maçına çıkacağız” dedi.
ZOR TAKIM “ADLİYESPOR”
Zorlu bir periyoda girilen ve şampiyonluk yarışının kızıştığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta temsilcimiz Kilimli Belediyespor’un Cumartesi günü oynayacağı Adliyespor’u mercek altına aldık. Ligin orta sırasında bulunan Adliyespor, 9 galibiyet, 3 beraberlik ve aldığı 7 mağlubiyetle 30 puanla 7’nci sırada bulunuyor.
Aldığı 7 mağlubiyetin ikisini kendi sahasında ligin lideri Eskişehir Demirspor ve ligin güçlü takımlarından temsilcimiz Zonguldakspor karşısında aldı. Ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Adliyespor, kendi sahasında sadece 5 galibiyeti ve 3 beraberliği bulunuyor. Başkent temsilcisi, geride kalan 19 haftada 58 sarı kart ve 3 kırmızı kart gördü. Kırmızı kartlardan iki tanesini Ferhat Güçlü ve bir tanesini de Atilla Çetin gören isimler oldu. BAL’da şampiyonluk adına hiçbir iddiası bulunmayan Adiliyespor, ligin ilk devresinde Kilimli Belediyespor karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyetin rövanşını alma peşinde.
BU FUTBOLCUYA
DİKKAT!
Adliyespor’da 37 golün 10 tanesini atan 26 yaşındaki genç oyuncu Gökhan Polat, takımının bu sezonki en golcü isimleri arsında. Hem attığı gollerle ve verdiği asistlerle takımını sırtlayan genç oyuncu, gördüğü altı sarı kartala bir o kadar da hırslı görünüme sahip. Temsilcimiz Kilimli Belediyespor’un tehlikeli oyuncuya önlem alması gerekiyor.

İLK DAKİKALARDA TOPLAM
13 GOL ATTILAR
Rakip filelere attığı 37 golün 13’ünü ilk 15 dakikalık zaman diliminde atan Adliyespor bu özelliğinin dışında attığı 14 golü ilk yarının başlarında ve son on beş dakikalık periyotlarda buluyor. Bu yönleriyle dikkat edilmesi gereken Adliyespor, Kilimli Belediyespor karşısında ilk dakikalardan itibaren gol arayacak. Fizik gücü bakımından da kuvvetli olan Adliyespor, son dakikalara kadar temsilcimiz Kilimli Belediyespor’u zorlayacak.