Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de ilk devreyi ikinci olarak tamamlayan ve ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Kilimli Belediyespor, önceki gün Ereğli'de Erdemirspor ile hazırlık maçı yaptı. Erdemirspor Sahası'nda oynanan hazırlık maçınnda ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamlayan Kilimli Belediyespor, karşılaşmayı 3-1 kazandı. Karşılaşmanın ilk gölü 31'inci dakikada Erdemirspor'dan geldi. Osman, ilk yarıda takımını öne geçiren golü atarken karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda ise Kilimli Belediyespor 5'er dakika ara ile 3 gol buldu. Dakika 55'de Rami, dakika 60'da Mücahit ve dakika 65'de Ercüment takımlarının gollerini kaydetti.

"EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK"
Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kaya, maçın ardından takımının son durumu hakkında bilgiler verdi. Kaya, "Üçüncü hazırlık maçımızı oynadık. Her hazırlık maçında takım olarak, oyuncu olarak, yeni adapte etmeye çalıştığımız sistem olarak, biraz daha üstüne koyarak bu haftaya kadar geldik. İlk yarı oyun olarak iyi, fakat ikinci yarı ise hem oyun olarak, hem de skor olarak çok güzel bir netice elde ettik. Maç haftasına girdik, noksanlarımızı gördük. Bir hafta boyunca da bu hatalarımızı ve kusurlarımızı düzeltmek için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Onur dışında sakat bir oyuncumuz ve cezalı oyuncumuz yok. Onur'unda iyileşmesi bir 10 günü bulur diye ümit ediyoruz" dedi.

"TÜM OYUNCULARIMIZA ŞANS VERDİK"
Erdemirspor Antrenörü Ertan Bayraktar da, skorun önemli olmadığını, takımını izleme şansı bulduğunu ifade etti. Bayraktar, "Kilimli Belediyespor ile oynadık, bu bizim için çok iyi oldu. Oyun sayesinde noksanlarımızı gördük; mühim olan bundan sonra maç haftası başlıyor tedbirlerimizi ona göre alacağız Kozlu Belediyespor maçına puan almak için gideceğiz. 3 tane oyuncumuz sakat, zaten Kilimli Belediyespor maçına tam takım çıktık. İlk yarıyı 1-0 önde kapattık. Özel bir maç olduğu için tüm oyuncularımıza şans verdik. Bizim için 3-1 mağlubiyet hiç önemli değil; çok iyi bir hazırlık oldu" diye konuştu.