Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kilimli Belediyespor, Kilimli Belediyesi'ne ait Radartepe Sosyal Tesisleri'nde kahvaltıda buluştu. Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir'in yoğun programı nedeniyle katılamadığı kahvaltıya, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Ünal, Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kaya, Yardımcı Antrenör Özkan Cinel, Kulüp Müdürü Ersan Arslan ile futbolcular tam kadro katıldı.
Kahvaltı nedeniyle Belediye Başkanı Özdemir ve Kulüp Başkanı Engin Aygün'e teşekkür eden Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kaya, "Birlik ve beraberlik adına bu tür organizasyonlar, futbolcularımıza moral ve motivasyon oluyor. Bu, dayanışmanın bir örneğidir. Bu dayanışmayı bize sağlayan başta Belediye Başkanımız, Kulüp Başkanımız ve böyle güzel bir kahvaltıyı hazırlayan Tesis Amiri Dursun Bey'e teşekkür ediyorum" dedi.
Kilimli Belediye Başkan Vekili Orhan Ünal da, "Arkadaşlarımı ve kardeşlerimi görmekten onur duydum. İnanın ki, eski anılarım canlandı. Teknik Direktör Ahmet Kaya'nın takımı güzel yerlere getireceğine inanıyorum" dedi.
Ünal, ayrıca, Zonguldakspor'un amatör kümeye kadar düşmesinden büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek, "Zonguldakspor ve Kilimli Belediyespor kardeş takımdır. İkisinin de hedefe ulaşmasını istiyoruz. Sevgili Ahmet hocamızın Kilimli Belediyespor'u güzel yerlere getireceğine inanıyorum. Yönetim ve futbolcular olarak Kilimli Belediyespor çok istekli ve arzulu. Centilmence bu işi götürüyorlar ve ben de çok memnunum. Hakikatten biz çok üzülüyoruz, Zonguldakspor'un amatör kümeye düşmesine. Maçlara Bolu'ya gidiyorduk ve Bolu'da 1. ligdeyken Bolu'da 200-300 kişi varken Kilimlispor'un 3-4 bin taraftarı geliyordu Bolu'ya. Bu sadece bir örnektir. Zonguldak'ın sporda layık olduğu yer burası değildir. Kilimli Belediyespor ve Zonguldakspor güzel yerlere layıktır. Spora büyük destek veren Başkanımız Seçkin Özdemir'e teşekkür ediyoruz. Yönetici arkadaşlarımızın da Kilimli Belediyespor'u çok güzel yerlere getireceklerine eminim. Biz de maddi ve manevi destek vereceğiz ve Kilimli Belediyespor'u en güzel layık olduğu yere getireceğiz" dedi.