İnegöl galibiyetiyle moral bulan Kilimli Belediyespor, Amatör Futbol Disiplin Kuruludan gelen ceza ile sarsıldı. Kurul Büyükçekmece maçında çıkan saha olayları nedeniyle, Kilimli Belediyespor'a 1 maç seyircisiz  oynama cezası verirken, futbolcu Mustafa Göktaş 2 maç, Antrenör Selahattin Bayar 10 gün, Kulüp Müdürü Ersan Arslan 15 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan İnegöl Gençlergücüspor galibiyetiyle moral bulan  Kilimli Belediyespor’a Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK)'nin cezaları ile sarsıldı. 2 hafta önce Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda oynanan Büyükçekmecespor maçı sonrası çıkan saha olaylarına karşın  Antrenör Selahattin Bayar, Kulüp Müdürü Ersan Arslan ve futbolcu Mustafa Göktaş ceza aldı.Mustafa Göktaş 2 resmi maçtan men cezası alırken, Antrenör Selahattin Bayar hakeme karşı sportmenliğe aykırı hakaretten10 gün, Kulüp Müdürü Ersan Arslan ise yine aynı durumdan 15 gün hak mahrumiyeti aldı.Kurul ayrıca, çıkan saha olayları için Kilimli Belediyespor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası da verdi. Kilimli cezaya itiraz edecek ancak ceza onanırsa Kartepe Suadiyespor maçını seyiricisiz oynayacak.                                                                                                                                                         
 

Kartepe maçında hedef 3 puan
Kilimli Belediyespor’da Kartepe Suadiyespor hazırlıkları sürüyor. Kilimli Belediyespor Antrenörü Selahattin Bayar, “Kartepe Suadiyespor maçını kazanmamız gerekiyor.  Hem derbi öncesi  hem de Kozlu ile puan farkını kapatmamız açısından bu maç  önemli. Derbiye daha diri çıkmak için 3 puanı almalıyız.  Alacamız galibiyet aynı zamanda Kozlu Belediyespor ile puan farkını kapatmak açısından da önemli” dedi.