Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan  Kilimli Belediyespor teknik adam arayışında sona gelindi.   Sarı Siyahlıları yeni sezonda büyük ihtimalle daha önce Zonguldakspor ve Ereğli Belediyespor'u çalıştıran 59 yaşındaki tecrübeli teknik adam Sedat Özbağ  çalıştıracak. Edinilen bilgilere göre Özbağ ile kesin olarak anlaşıldı. İmza işi önümüzdeki haftalara kaldı.
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lige düşen Kilimli Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek sarı-siyahlı takım, takımı emanet edecek ismi buldu.Engin Aygün başkanlığında yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda yeni bir yapılanmanın eşiğinde olan sarı-siyahlı takım, geçtiğimiz sezon Bursa Nilüferspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam Sedat Özbağ ile her konuda anlaştı. Kulüp Başkanı Engin Aygün ile bizzat görüştükten kesin kararını açıklayan Sedat Özbağ,  halen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi Başkanlık görevini yapıyor. Birçok kulüpte teknik direktörlük yapan tecrübeli isim Zonguldak’a hiçte yabancı değil. 1998-99 sezonunda Kdz. Ereğlispor’u çalıştıran Sedat Özbağ, 2004-05 sezonunda da Zonguldakspor’da görev yapmıştı.                           

Kongre yapılacak
Kilimli Belediyespor’da Olağan Genel Kurul hazırlığı başlatıldı. Sarı-siyahlı Kulüp, Bölgesel Amatör Lige daha güçlü girebilmek için genel kurul yapacak. Alınan bilgilere göre kongrenin kesin tarihi belli olmaksızın, Haziran ayının son haftası veya Ramazan Bayramı sonrasında yapılması bekleniyor.