Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig şampiyonu Devrek Belediyespor, baraj maçına kilitlendi. Bölgesel Amatör Lig'den Zonguldak Kömürspor veya Kozluspor ile baraj maçı oynayacak şampiyon, bu iki takımdan kim olursa olsun yeni hedefine ulaşmak için iddialı.
İLK ÖNCE UNVAN,
SONRA BARAJ
Bu sezon namağlup yoluna devem eden Devrek Belediyespor, ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Devrek Belediyespor, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de oynadığı 24 karşılaşmada 66 puan topladı. Bu periyotta yenilgi almayan kırmızı-beyazlı takım, rakip filelere attığı 80 gole karşılık kalesinde sadece 12 gol gördü. Ligin bitmesine 2 hafta kala unvanını korumak için mücadele edecek Devrek Belediyespor'u ayrı bir heyecan sardı. Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsilcilerimiz Zonguldak Kömürspor ile Kozluspor'un 3'üncü Lig yolunda Play-Off'lara kalamaması nedeniyle bu iki takımdan biriyle baraj maçı oynaması kesinleşen Devrek Belediyespor, yeni yol haritasını çizdi. Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'i yenilgisiz olarak bitirmeyi hedefleyen kırmızı-beyazlı takım, baraj maçını şimdiden düşünmeye başladı. Baraj maçında hangi takımla karşılaşacağı önümüzdeki hafta sonu Zonguldak Kömürspor-Tunaspor ve Kozluspor-Zeytinburnuspor maçındaki sonuçların ardından belli olacak.
HANGİ TAKIMIN GELECEĞİ
ÖNEMLİ DEĞİL
Camia olarak ilk önce şampiyonluğa kenetlendiklerini belirten kırmızı-beyazlı takımın Antrenörü Vedat Öztürk, Hedeflerimize birer birer ulaşıyoruz. Tabii gönül isterdi ki Zonguldak Kömürspor veya Kozluspor 3'üncü Lig'e çıksın, bizde BAL'a çıkalım, ama olmadı. Play-Off şanslarını kaybeden bu iki takımdan biriyle baraj maçı oynayacağız. Baraj maçında hangi takımın geleceği önemli değil. Biz sadece maça çıkacak ve galibiyet kovalayacağız dedi.