Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, hafta sonu saat 14.30'da İstanbul temsilcisi Sultangazispor'u Kozlu Şehir Stadı'nda ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertlilerde hedef 3 puan… Kozluspor yenilgisiyle taraftarı ve camiayı üzen Zonguldak Kömürspor, sahada galip gelmek için savaş verecek. Teknik patron Talat Özden ve talebeleri, kimin Sultan, kimin Gazi olduğunu Pazar günü herkese kanıtlamak isteyecekler.
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un 2'nci haftada karşılaşacağı İstanbul temsilcisi Sultangazispor, ilk haftada ligin güçlü ekiplerinden Zeytinburnuspor'u 1-0 yenerek sezona galibiyetle başladı. Türk futbol tarihinin köklü ekibine karşı oynadığı futbol ve aldığı galibiyetle Zonguldak Kömürespor karşısına moralli çıkacak Sultangazispor, temsilcimiz karşısında da puan ya da puanlar kovalayacak.
Zonguldak Kömürspor cephesinde ise, teknik heyet ve futbolcular, Sultangazispor maçına galibiyet parolasıyla çıkacaklar. Pazar günü oynanacak bu karşılaşmaya çok sıkı bir şekilde hazırlanan kırmızı-lacivertliler, galip gelip Sultangazispor'un seri yakalamasına izin vermek istemiyorlar. Tün planlarını 3 puan üzerine kuran Teknik Direktör Talat Özden, mağlubiyeti düşünmediklerini, 3 puan için sahaya çıkacaklarını belirtti.
Oyuncuların ve teknik heyetin aklında sadece Sultangazispor ile oynanacak karşılaşmada alınacak galibiyette olduğunun altını çizen Teknik Direktör Talat Özden, Saha avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Lige kötü başladık, ama bu bizim kötü bir takım olduğumuzu kanıtlamaz. Aksine her zaman söylüyorum. Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Kozluspor maçını unuttuk artık. Bizim için lig Sultangazispor maçıyla başlayacaktır dedi.