Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Zonguldakspor, Teknik Direktör Talat Özden’in yönetiminde genç ve yetenekli oyuncuları A takıma kazandırmak için futbolcu seçmelerini sürdürüyor.
Zonguldak’ın çeşitli amatör takımlarında forma giyen, Almanya’dan ve şehir dışından kırmızı-lacivertli takıma kazandırılmak üzere gelen 25’in üstünde genç oyuncu, Fener Sahası’nda 2’nci günü geride kalan çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.  Seçmelere katılan gençler, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Zonguldakspor’da forma giyebilmek için yeteneklerini kıran kırana sergiliyor. Çift kale maçta oyuncuların performansını izleyen Teknik Direktör Talat Özden ve yardımcıları, gençleri yakın takibe aldı. Seçmeler sonunda, kulüple birlikte yola devam edebilecek kapasitede oyuncularla sözleşme imzalanacak.
Seçmelerde şu isimler yer alıyor: Kaleci Berkay ve Sercan, Dursun Bakır, Deniz Ermiş, Hamza Tunç, Hakan Tatlı, Atıl Öztürk, Dursun Kara, Çağdaş Aşkar, Volkan Akkaya, Deniz Ulusoy, Zafer Ayaz, Mücahit Ayaz, Atıf Çolakoğlu, Zonguldakspor’un altyapısından Emrecan ve Soykan, Almaya’dan gurbetçi oyuncular Yasin Kavakbaşı, Onur Öztürk, Ersan Kuşakçı, Sinan Maraş ve Burak Ekici.