Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da Teknik Direktör Raşit Çalık ve yönetim, alınan bu kötü sonuçların ardından bir an önce toparlanmak için teyakkuza geçti.
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
Grupta zor haftalar geçiren temsilcimize, bir darbede düşme potasındaki rakiplerinden Küçükçekmecespor'dan geldi. İstanbul deplasmanında konuk olduğu rakibine 2-1 yenilen sarı-siyahlı takım için kırmızı alarm çalmaya başladı. 19 takımın mücadele ettiği ve son 4 takımın küme düşeceği grupta temsilcimiz, 24 puanla 16'ncı sırada yer alarak potanın içine girdi. İlk devrede topladığı 23 puanla beklentilerin üzerine çıkan temsilcimiz, ikinci yarının başlamasının ardından adeta düşüşe geçti. İkinci yarıda geride kalan 7 haftada sadece bir puan çıkartabilen Kilimli Belediyespor, ligde kalmak için kalan 12 haftada çıkış yakalamak istiyor. Tehlike çanlarının çaldığı takım, haftaya yine düşme potasındaki rakiplerinden Gölcükspor'u sahasında konuk edecek.
LİGDE KALACAĞIZ
Kaybedilen puan kayıplarının ardından düşme potasına girdiklerini belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, ligde kalacaklarına kesin gözüyle baktı. Yönetimin her zaman arkasında olduğunu dile getiren Çalık, Yönetimimiz her zaman bana güvendiğini kanıtladı. Ben de onların yüzünü kara çıkartmamak adına elimden ne geliyorsa yapacağım. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Onlara sadece kendilerine çeki düzen vermeleri konusunda uyarı ve telkinlerde bulundum. İlk yarıda beklenenin üstünde performans sergileyen oyuncularımız, içinde bulunduğumuz bu kötü durumdan takımı yine onlar çıkartacak dedi.
KARTLARA DİKKAT!
Kilimli Belediyespor'da görülen kırmızı kartlar, teknik heyetin canını sıkan bir başka etken. Sezon başından beri sakatlık ve kartlarla başı dertte olan sarı-siyahlı takımda oyuncular, geride kalan 26 haftada 7 kırmızı kart, 69 sarı kart gördü. Grupta 10 kırmızı kartla listenin başında olan İstanbulspor A.Ş.'den sonra, Kilimli Belediyespor, en fazla kart gören takımlar arasında.
Bu kartlardan en fazla nasibini alan oyuncu ise, Ahmet Olgun… Takımda görülen 7 kırmızı kartın 3'ünü Ahmet gördü. Kilimli Belediyespor yönetimi de, kart konusunda defalarca uyarılarda bulunduğu oyuncularına, son uyarılarını bir kez daha yineledi.