Kdz. Ereğli Belediyespor  Beyçayır Şehit  Vefa Karakurdu Stadı’nda konuk ettiği Eskişehir Yunus Emrespor’u 2-1 mağlup etti. 
Hafta arası ertele maçında Çubukspor’u mağlup ederek 3 puanının sahibi olan Kdz. Ereğli Belediyespor etkili olduğu dakikalarda yakaladığı fırsatları gole çeviremezken 40. Dakikada Yunus Emre Spor’un golüne engel olamayarak ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. 

ARADIĞI GOLÜ 60’DA BULDU
İkinci yarıda baskısını arttıran Kdz. Ereğli Belediyespor,  60. Dakikada Ali Şentürk’ün kafayla aşırttığı kafa topunu Ozan Aydın kale çizgisinde tamamladı skoru 1-1 ‘e getirdi. 

90’DA ERCAN KURUÇAY ATTI    
Golden sonra taraftarının da desteğini arkasına alan Kdz. Ereğli Belediyespor 90+2 ‘de golcüsü Ercan Kuruçay ile 2-1 öne geçti. Maç bu skorla bitti. 
Kdz. Ereğli Belediyespor’lu futbolcu teknik heyet ve taraftarlar maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

GOLCÜ ZİRVEDE
Ercan Kuruçay atağı bu golle Bal Ligi 6. Grupta Kırıkkalesporlu Orçun Selduman ile gol sayısını 11’e çıkararak gol krallığındaki iddialı olduğu mesajını verdi.
Devrek Belediyespor ‘un deplasmanda Bağlumspor’a 3-1 yenilmesinin ardından fark 4’e düştü. Ereğli Belediyespor bu hafta deplasmanda Haymanaspor ile mücadele edecek.

KIZLAR GALİP

Beyçayır Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanan Türkiye Kadınlar Birinci Futbol Ligi müsabakasında Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı konuk ettiği Kocaelispor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Maçta etkili bir futbol ortaya koyan  Kdz. Ereğli Belediyespor  dk 31’de Dilara ile öne geçti. 
Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona ererken maçın ikinci yarısının 50. Dakikasında Kocaeli durumu 1-1 yaptı.
 

SELİN’DEN MUHTEŞEM GOL
Bu dakikadan sonra oyuna ağırlıyı koyan Kdz. Ereğli Belediyespor  dk 59’de Selin’in muhteşem golü ile skoru 2-1 yaptı. Dakika 63’de Berfin takımını 3-1öne geçiren golü atarken maçın da skorunu belirledi. Maç sonrası Ereğli Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı.