Türkiye Minik Kızlar Futbol Şampiyonası’nda bölgemizi temsil eden ve 8 takımın iki grupta mücadele ettiği ligdeki grubunda oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak yarı finale yükselen Karadeniz Ereğli Belediyespor Minik Kızlar Futbol Takımı,Dudulluspor’u da  7-0 yenerek adını finale yazdırdı.Temsilcimizin finaldeki rakibi Beşiktaş.
İstanbul’da oynanan ve ilk yarısını temsilcimizin 2-0 önde kapattığı mücadelede takımımız rahat bir galibiyet aldı. Ece (3), Rabia (3) ve Ceren’in attığı gollerle rakibini sahadan silen Karadeniz Ereğli Belediyespor, 4 Ağustos Pazar günü oynanacak finale adını yazdırdı. Yine İstanbul’da oynanacak final maçını kazandığı takdirde Türkiye Minik Kızlar Futbol Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atmış olacak.Bu arada yarı finalin diğeraçında da Beşiktaş ile Derince takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 4-4 biten karşılaşma penaltı atışlarına gitti. Penaltılarda rakibini 9-7 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, Pazar günü oynanacak final maçında Karadeniz Ereğli Belediyespor’un rakibi oldu. 

 

Başkan, kutladı
Belediye Başkanı ve Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık, başarılı futbolcuları tebrik etti. Başkan Posbıyık açıklamasında; "Karadeniz Ereğli Belediyespor olarak birçok branşta üst üste başarılı sonuçlar alıyoruz. 
Türkiye’de bayan futbolu denildiğinde akla gelen ilk kulüplerden biri olan Karadeniz Ereğli Belediyespor, minik kızlarda da Türkiye şampiyonluğu için yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kupaya sadece bir adım kaldı. 
İnşallah finalde de Beşiktaş’ı mağlup ederek kentimize bir Türkiye Şampiyonluğu daha getireceğiz. Kızlarımızı, teknik kadroyu ve çocuklarımızın ailelerini yürekten tebrik ediyorum. Evlatlarımızla gurur duyuyorum” dedi.