Çaycuma'ya bağlı olan Karapınar beldesinde Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde Aydın grubunda mücadele eden Karapınar İlköğretim Okulu, Hentbol Yıldız kızlar kategorisinde ilk maçını farklı bir skorla kazandı.
Hentbol Yıldız Kızlar kategorisinde 32 il ve bölge şampiyonunun 4 grupta mücadele edeceği Türkiye Şampiyonası yarı final gruplarında müsabakalar Aydın, Konya, Kayseri ve Malatya'da başladı. Aydın grubunda mücadele eden Zonguldak temsilcisi Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu, ilk maçında Diyarbakır şampiyonu ve Elazığ Bölge Grup 1.si Çaytepe Hüseyin Aladağ İlköğretim Okulu'nu 16-4 mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Maç sonunda farklı galibiyeti kutlayan Çaycuma Karapınarlı öğrenciler bu galibiyeti Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık başta olmak üzere kendilerine destek veren Genel Maden İş Sendikasına, Çaycuma Süt'e, Karapınar İlköğretim Okulu öğretmenlerine ve öğrencilerine armağan ettiler. 17 Nisan'a kadar devam edecek olan turnuvada Zonguldak temsilcisi Çaycuma Karapınar İlköğretim Okulu 2. maçını İstanbul temsilcisi Göktürk İlköğretim Okulu ile Aydın Lisesi Spor Salonu'nda yapacak.
Çaycuma Karapınar İlkö-ğretim Okulu 8 takımın müca-dele ettiği Aydın grubunda ilk 2'ye girmesi halinde Adana-'da yapılacak Türkiye Şampi-yonası Finalinde mücadele etmeye hak kazanacak.