Merkez Hakem Kurulu (MHK), Zonguldaklı klasman hakemleri Osman Ender Bulut, Serkan Akal ve Evren Atış'a, TFF 3. Lig'de görev verdi.
MHK, TFF 3. Lig Yükselme ile 1, 2, 3 ve 4. Klasman Grupları'nda 3. hafta, 5. Klasman Grubu'nda oynanacak 1. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemleri açıkları. Kurul, Zonguldaklı klasman hakemleri Bulut, Akal ve Atış'a, TFF 3. Lig 5. Grup'ta oynanacak zorlu müsabakalara atadı.
Yapılan açıklamaya göre, Osman Ender Bulut, 7 Şubat Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanacak olan Şanlıurfa Belediyespor-Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçında düdük çalacak. Bulut'un yardımcılıklarını, yine Zonguldak bölgesinden Serkan Akal ile Karabük bölgesinden Ali Karaoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Düzce bölgesinden Adem Akkaya. Yine aynı grupta 7 Şubat Pazar günü Hatay Atatürk Stadı'nda lider Malatya Belediyespor ile 3'üncü sıradaki Hatayspor arasında oynanacak olan maçı Zonguldak bölgesinden Evren Atış yönetecek. Atış'ın yardımcılıklarını Kastamonu bölgesinden Oğuz Terzi ile Nurettin Dinçer Demir yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Bartın bölgesinden Bayram Aydın.